Borderlands 2 PC, PS3, X360

Borderlands-folytatás? Igen, ráadásul még jobb, mint az elődje, és még DLC-k is kaphatók hozzá.
1346431780

Borderlands 2 - mi változott Pandorán?

A Gearbox jóvoltából új előzetessel gazdagodott a Borderlands 2, a képsorokat az előzékeny Sir Hammerlock mutatja be. Kíváncsi vagy milyen az élet a megváltozott bolygón? Az biztos, hogy már nem azt az arcát mutatja, amit az előző részben megismerhettünk. Biztosítsd ki a fegyveredet!
1346058054

Borderlands 2 - miért jobb GeForce GTX-en?

A Gearbox lövöldéje meghálálja, ha csúcskategóriás PC-vel rendelkezel. Az NVIDIA nem titkoltan jelentősen szebb látványt produkál Geforce GTX videokártyákon, köszönhetően a bekapcsolt PhysX-nek. Vajon megéri-e számunkra? Egy összehasonlító filmecske landolt nálunk.
1345212359

GC 2012: Látnivalók a Borderlands 2-ről

Természetesen a Borderlands 2 is képviseltette magát a Gamescomon, néhány új screenshotot és egy videót szerváltunk a játékról. Utóbbi különösen érdekes, ugyanis nem közvetlenül a játékból mutat jeleneteket, hanem inkább afféle kamureklámról van szó, ami az egyik fegyvergyártóval foglalkozik.
1343900690

A vártnál gyengébben szerepelt a Max Payne 3

Befutott a Take-Two Interactive pénzügyi helyzetjelentése is, a kiadó a vártnál gyengébb teljesítményt tudhat maga mögött az elmúlt három hónapban, miután a Max Payne 3 és a Spec Ops: The Line is gyengébben szerepelt a reméltnél. Most az XCOM-on és a BioShockon a sor.
1343048016

Gyakorlatilag készen van a Borderlands 2

A Gearbox a hivatalos blogján jelentette be, hogy a Borderlands 2 fejlesztései gyakorlatilag befejeződtek, az anyagra most egy jóváhagyási procedúra vár a platformgyártóknál. Mindez azt jelenti, a Gearboxon nem fog múlni, és a játék még időben, szeptemberben a boltok polcaira kerülhet.
1342695600

Borderlands 2 - 60 óra single player

A Borderlands első része sem volt rövid, a folytatással azonban a Gearbox azt szeretné elérni, ha hosszú ideig mindenki a hobbijaként tekintene a játékra. Ami baljós előjel, mert, mint azt tudjuk, óvakodni kell az olyan embertől, akinek hobbija van, mert később sorozatgyilkos lesz belőle.
1342355400

Ezeket a játékokat várjuk a felmérés szerint

A Nielsen úgy gondolta, ideje felmérni, hogy 2012-ben milyen játékokat várunk leginkább. A gondolatot pedig tett követte, és 4800 kitöltött kérdőív után megvan az eredmény. Valószínűleg nem túl nagy meglepetés, hogy többnyire a folytatások szerepelnek nedves álmainkban.
1342098000

Borderlands 2 - wimoweh, wimoweh!

Traileres napot tartunk, az előbb befutott a Borderlands folytatásának legújabb előzetese is. A kétperces anyag ráadásul tematikus, a The Lions Sleeps Tonight című klasszikus nótára építkezve mutatja be a játék egzotikus rondaságait, ellenfeleit - nem lesz egyszerű dolgunk, annyi szent!
1341648014

Gearbox: nincs időnk a PS Vitás Borderlands 2-re

Randy Pitchford elmondta, hogy csapatuk túl elfoglalt ahhoz, hogy a PC-s és nagykonzolos változatok mellett elkészítsék a Borderlands 2 handheld verzióját, de szívesen vennék, ha egy külső csapat elkészítené azt. Konkrét bejelentés nem történt, a Gearbox csupán a lehetőségeket ízlelgeti.
1340353831

Borderlands 2 - Siren praktikái

A Gearbox újabb játékmeneti videóval kedveskedett nekünk a Borderlands második részéből. Ezúttal a bájos Sirenen van a hangsúly, aki három másik társával vállvetve indul némi co-op mókára a Caustic Cavernsnek nevezett területen. Ugye nem lesz érdektelen a cím?