Borderlands 2 PC, PS3, X360

Borderlands-folytatás? Igen, ráadásul még jobb, mint az elődje, és még DLC-k is kaphatók hozzá.
1328270455

Veszteséges a Take-Two, késik a Spec Ops

A Take-Two nyilvánosságra hozta legfrissebb, december 31-én zárult, negyedéves pénzügyi eredményeit. A cég árbevétele 236,3 millió dollár volt, mely elmaradt a korábbi év azonos időszakának forgalmától. A kiadó emellett tisztázott pár megjelenési dátumot is.
1323435600

Változatosabb arzenál a Borderlands 2-ben

Sokan azzal vádolták az egyébként remek Borderlands első részét, hogy túl repetitív volt, és emellett túl kevés, igazán érdekes lootot lehetett találni. A Gearbox szerint a két dolog szorosan összefügg, így a folytatásban minden a loot és a változatos fegyverek körül forog majd.
1321963200

Ma jelenik meg a Borderlands-regény

A Borderlands sem kerülhette el a sorsát, ma kerül boltokba a méltán népszerű FPS-RPG hibrid regényváltozata, amely Roland, a katona történetét meséli majd el. Arról egyelőre nincs hír, hogy a The Fallen alcímet viselő könyv magyarul is megjelenik-e, de angolul azonnal bele is olvashattok!
1321891200

Nagyobb irodába költözik a Gearbox

Láthatóan jól megy a Gearboxnak, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy egy új, sokkal nagyobb irodába költözik. Legalábbis akkor, ha az új irodának helyt adó épület elkészül, ami valamikor 2013-ban esedékes. Szóval a hír címe az is lehet, hogy majd egyszer új irodába költözik a Gearbox.
1315125312

Negyedórán át mozog a Borderlands 2

Gameplay felvételek szivárogtak ki a Borderlands második részéből, s bár a közel negyedórás videó minősége csapnivaló, azért a lényeg tökéletesen átjön. A Borderlands 2 eddig remekül fest, poénból pedig jut bőségesen ezúttal is - csekkoljátok, mielőtt leszedik a YouTube-ról!
1313485200

GC 2011: Befutott a Borderlands 2 kedvcsináló

A GamesComon várható a Borderlands 2 nagyszabású bejelentése, ám a szokásokhoz méltóan a teaser trailer némileg előbb kiszivárgott. Ezzel pedig hivatalosan is beindult az idei GamesCom-pörgés, így innentől érdemes éjjel-nappal a Gamekapocs előtt ülni a legfrissebb hírekért.
1312789204

Borderlands 2 - itt vannak az első részletek

Ahogy azt korábban tudni lehetett, az első részleteket a Game Informer magazin előzetesében olvashattuk a Borderlands folytatásáról: az infómorzsák azóta természetesen kiszivárogtak, az interneten több lelkes rajongó is összegyűjtötte azokat az érdekességeket, amikkel a Borderlands 2 szolgál majd.
1312379934

Hivatalos: készül a Borderlands 2

A tegnapi pletykákat immáron hivatalosan is megerősítették a készítők, valóban készül a Borderlands 2, és ha minden jól megy, már jövőre játszhatunk vele. Sok részletet egyelőre még nem ismerünk, az első infók a következő Game Informerben, illetve a kölni GamesComon látnak napvilágot.
1312308020

Hamarosan bejelentik a Borderlands 2-t?

A Eurogamer magazin szerint már csak idő kérdése, és a Gearbox Software hivatalosan is bejelenti a posztapokaliptikus co-op FPS-ük újabb részét. Mire is alapozzák mindezt? Hát arra, hogy a cím viszonylag jól fogyott, egyedi stílust képvisel és úgy általában hülyék lennének nem folytatni a Borderlandset.
1311670800

Take-Two: jó befektetés lennénk

A Take-Two valóban nagy irigység tárgya üzleti körökben, hiszen olyan hatalmas, már jól bejáratott címekkel rendelkeznek, mint a Grand Theft Auto, a Max Payne, a Red Dead vagy a BioShock. A cég azonban egyelőre még élvezi a függetlenséget, nem adja magát.