Borderlands 2 PC, PS3, X360

Borderlands-folytatás? Igen, ráadásul még jobb, mint az elődje, és még DLC-k is kaphatók hozzá.

34 milliónál jár a Grand Theft Auto V

Veszteséggel zárta a Take-Two a 2015-ös üzleti évének első negyedét, az eredményei azonban így is jobbak a vártnál. A GTA V tovább erősödik, annyit szállítottak ki belőle a boltoknak, mint a kiadó többi játékából összesen.

Jön az új Borderlands-képregény

Ha nincs türelmed kivárni a Borderlands: The Pre-Sequel! októberi megjelenését, adunk egy tippet, mivel ütheted el az időt addig: hamarosan indul az új Borderlands-képregénysorozat, ami az első rész történései előtt játszódik.

Brit toplista: itt is rekorder a Watch Dogs

Eddig egyetlen új cím sem rajtolt úgy a briteknél, mint a Watch Dogs, a játék első heti teljesítményére csak a már bejáratott sorozatok folytatásai tudtak ráverni. Szépen nyitott a Mario Kart 8 is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a héten több érdekes cím is megjelenik, valószínűleg a többségetek fantáziáját már a Watch Dogs izgatja. Kitartás, már csak ezt az éjszakát kell átvészelni valahogy, utána lehet hackerkedni!

Jön a Rockstar Games új játéka

A Take-Two is jelentette a legfrissebb pénzügyi eredményeit: a kiadó sora jól megy, a Grand Theft Auto V szépen hoz a konyhára, a Rockstar játékából már 33 millió példányt talált gazdára. Brutális, nem?

Borderlands 2 - várnunk kell a PS Vitás verzióra

Míg Amerikában már a jövő héten megjelenik a Borderlands második részének PlayStation Vitás verziója, nekünk, európaiaknak a hónap végéig kell rá várnunk. Reméljük, megéri!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A közepesen mozgalmas április egy újabb hetéhez érkeztünk, ennek megfelelően elkészült a soron következő játékmegjelenési listánk is. Lesz néhány érdekes cím a napokban!

Májusban landol PS Vitán a Borderlands 2

A Gearbox egy régi adósságát törlesztette a minap, végre kiderült a Borderlands 2 PS Vitás megjelenési dátuma. Eszerint a szerepjátékos elemekkel felvértezett FPS májusban érkezik a Sony handheldjére.

Előzmény készül a Borderlands 2-höz?

A pletykák szerint új Borderlands készül, a játék az első rész történései után, de a második epizód előtt játszódna. Bár a 2K Games nem kommentálta a híreket, kis szerencsével már a hétvégén leleplezhetik a címet.

GDC 2014: Mozog a PS Vitás Borderlands 2

A Game Developers Conference-en a Borderlands 2 PS Vitás verzióját is kiállították, erről érkezett most egy több mint négyperces felvétel. Kamerával rögzítették, de a minősége bőven tűrhető.