Borderlands 2 PC, PS3, X360

Borderlands-folytatás? Igen, ráadásul még jobb, mint az elődje, és még DLC-k is kaphatók hozzá.

Mozgásban a Borderlands 2 Mr. Torgue DLC-je

Tegnap kaptuk az infót, miszerint tovább bővül a Borderlands 2 kampánya. A Mr. Torgue’s Campaign of Carnage DLC-ből befutottak az első konkrét látnivalók is: két kép mellett egy nyolcperces játékmenet-felvétellel szolgálhatunk. A rajongók nem fognak unatkozni.

Borderlands 2 - bemutatták az új DLC-t

Sok konkrétum nem látott még nem napvilágot a Borderlands 2 új DLC-je kapcsán, de az első látnivalók befutottak, és most már a kiegészítő címe is ismert. Ha követted a játékról szóló pletykákat, aligha ér meglepetésként mindez, a hivatalos bejelentés minden szóbeszédet megerősített.

Ötmilliónál tart a Borderlands 2

A Take-Two is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, a kiadó sokkal jobban zárta a júliustól augusztusig tartó időszakot, mint tavaly. A Borderlands 2 volt az abszolút húzónév, a jövőben pedig az XCOM-ra és persze az új GTA-ra számít a vállalat.

Hackelik a 360-as Borderlands 2-t, jön a patch

Trükkös arcok kitaláltak valamiféle módszert arra, hogy meghackeljék a játék harcrendszerét, s így igazságtalan előnyhöz jussanak a többiekkel szemben. A Gearbox már elkészítette a megoldást, azonban amíg hivatalosan is megjön a patch, a stúdió szolgál néhány tippel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, milyen játékokkal futhatunk össze a boltok polcain a következő napokban, és milyen alkotások közül válogathatunk, ha mozizásra vagy DVD-zésre szánjuk el magunkat!

Új videón a Borderlands 2: Captain Scarlett DLC

A tegnapi gameplay-áradat után immáron a Gearbox sulykolja belénk, miért is érdemes megvenni a Borderlands 2 3 első nagyobb DLC-jét, a Captain Scarlett and her Pirate’s Bootyt. Pandora kalózkikötőjében természetesen kincsek után kutakodik négyfős csapatunk - vesd bele magad!

Borderlands 2 - mozgásban a Captain Scarlett DLC

Ma jelent meg a Borderlands 2 első nagyobb kiegészítője, a Captain Scarlett and her Pirate’s Booty. Ennek okán a Gearbox Software egy csokornyi képpel és videóval kedveskedett nekünk a sivatagos helyszínről. Láthatjuk az új ellenségeket, de trailert kapott a Mechromancer kaszt is.

Borderlands 2 - jön a Captain Scarlett DLC

A Mechromancer karaktert köztudatba helyező DLC után már a jövő hét folyamán érkezik a Borderlands 2 következő bővítménye, a Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty. Hőseink elutazhatnak az Oasis névre keresztelt sivatagos vidékre, ahol belebotlanak az említett hölgyikébe és vehemens csapatába.

Szerda reggeli galériafrissítés

Álmos szemeiteket miért is zsibbasztanánk tovább olvasással, amikor csupa szív screenshotokban is gyönyörködhettek. Az elmúlt pár napban is számtalan látványos képpel gazdagodtunk, melyek közül kiemelhetjük az új Painkillert, a Black Ops 2-t és a Ghost Recon új DLC-jét is.

Még nem készül a Borderlands 3

Nyilván, ha készülne, a Gearbox akkor sem lenne olyan hülye, hogy elárulja, különben kinek fogják eladni a rengeteg DLC-t a következő egy-két évben? Mindenesetre Randy Pitchford az interneten terjedő pletykáknak ellentmondva mindenkit nyugalomra intett.