Borderlands 2 PC, PS3, X360

Borderlands-folytatás? Igen, ráadásul még jobb, mint az elődje, és még DLC-k is kaphatók hozzá.

Egyelőre nem készül Borderlands 3

A Gearbox szeretne harmadik részt a Borderlands-sorozatba, sőt nagyjából el is tudja képzelni, hogy milyen lenne a folytatás, viszont egyelőre nem dolgozik a játékon, bőven van más dolga is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Valentin-nap egy marhaság, de ha mégis meg szeretnénk lovagolni, akad majd egy-két olyan játék, ami aznap jelenik meg, és kiváló időtöltést nyújthat az ünnep apropóján...

Valentin-napi DLC-t kap a Borderlands 2

A már Sims-magasságokba emelkedő Borderlands 2-höz Valentin-napi DLC érkezik, valamint megtudtuk, mikor kaparinthatjuk kezeink közé az utolsó kiegészítő csomagot is.

32,5 milliónál jár a Grand Theft Auto V

A Take-Two is közzétette a negyedéves pénzügyi jelentését, ami kifejezetten erősre sikerült. Az eredményeket természetesen jórészt a Grand Theft Auto ötödik részének köszönheti a kiadó.

Borderlands 2 - márciusban jön Vitára?

A 2K Games hivatalos Twitter-oldalán pletykálták el a játék kézikonzolos változatának lehetséges megjelenését, igaz, azóta a tweetet törölte a kiadó és visszaszívott mindent. Vajon mi az igazság?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag laza lesz ez a hét is, a kiadók láthatóan arra készültek, hogy a karácsonyi hajrá előtt elkezdjük feldolgozni a korábbi hetek termését, és ha már ott tartunk, egy-két DLC-t is beszerzünk hozzájuk.

PlayStation Plus - íme, a januári ajándékok

A Sony bemutatta a PlayStation Plus januári ajándékfelhozatalát, PlayStation 3-on a DmC és a Borderlands 2 jár majd, PS4-en pedig a Don't Starve lehet a tiéd, ha van előfizetésed.

Borderlands 2 - úton a karácsonyi DLC

Bemutatkozott a Borderlands 2 harmadik Headhunter DLC-je, a How Marcus Saved Mercenary Day, amely a várakozásoknak megfelelően a karácsonyi hangulatot lovagolja meg. A főgonosz egy óriási hóember.

Borderlands 2 - új DLC a láthatáron

A jövő héten új kiegészítő érkezik a Borderlands 2-höz, a Headhunter-sorozat második részének nagyon hosszú címe van, hálaadás témájú lesz, és egy hatalmas pulykát kell levadászni benne.

Grand Theft Auto V - 29 millió példány

Több mint 29 millió példányt szállítottak ki az üzletekbe a Grand Theft Auto ötödik részéből, és ahogy az várható volt, a Take-Two alaposan megszedte magát a várva-várt játékon.