Borderlands 2 PC, PS3, X360

Borderlands-folytatás? Igen, ráadásul még jobb, mint az elődje, és még DLC-k is kaphatók hozzá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten igazán őszinte mosolya csak a PlayStation 3-tulajoknak lehet, elvégre boltokba kerül a Quantic Dream legújabb alkotása, esetleg még a Nintendo-hívőknek van okuk örülni az új Pokémon-játék miatt.

Game of the Year kiadást kap a Borderlands 2

Úgy néz ki, nemcsak a Halo 4, de a Borderlands második része is Game of the Year kiadást kap hamarosan: a csomag októberben kerül boltokba, és egy raklapnyi extra tartalommal érkezik.

4 millió BioShock Infinite, 25 millió GTA IV

Veszteséges volt a Take-Two elmúlt negyedéve, és a forgalma is jókorát csökkent, az eredményeit mégis úgy értékelte a kiadó, hogy azok a "vártnál jobbak" lettek. Ettől függetlenül szép éve lesz a cégnek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden egyes alkalommal, mikor leírom, hogy "most már tényleg itt az uborkaszezon", hülyét csinálok magamból, mert a kiadók a következő héten úgyis rám cáfolnak: a napokban is rengeteg új megjelenés lesz.

Borderlands 2 - a Tiny Tina DLC első öt perce

A Gearbox hamarosan befejezi a Borderlands 2 tartalmainak gyártását, elvégre az utolsó DLC a jövő héten lát napvilágot. A Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep egyfajta szerepjáték-paródiának is felfoghatjuk.

Borderlands 2 - mozgásban a Tiny Tina’s Assault

Június végén érkezik a Borderlands 2 utolsó DLC-je, a Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep. A Gearbox nem titkoltan a Dungeons and Dragons paródiájának szánta a negyedik kampánybővítményt.

Take-Two-jelentés: 3,7 millió BioShock Infinite

Szinte minden szempontból javított az eredményein a Take-Two, jóllehet a teljes pénzügyi évet még így is veszteséggel zárta. A BioShock Infinite és a Borderlands 2 is tarolt, utóbbi a cég legsikeresebb címe lehet.

Borderlands 2 - akcióban az új karakter

Két nap múlva válik letölthetővé a Borderlands 2 legújabb játszható karaktere, a csöppet hibbant Krieg. A VG247 jóvoltából most három percen keresztül bámulhatjátok, mire képes majd hősünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csöppet megkésve, de szállítjuk a héten megjelenő játékok és filmek listáját, és bár ezúttal nem lesz olyan sűrű hetünk, egy-két említésre méltó cím mindenképpen akad a felhozatalban.

Borderlands 2 - új karakter és sztori-DLC érkezik

A Gearbox tiszteletét tette a hétvégi PAX Easten, s ha már ott volt, bejelentette a Borderlands 2 legújabb DLC-jét, amely április 2-án jelenik meg. Kapunk egy új játszható karaktert is Psycho Bandit személyében.