Borderlands 2 PC, PS3, X360

Borderlands-folytatás? Igen, ráadásul még jobb, mint az elődje, és még DLC-k is kaphatók hozzá.

Új karakter érkezik Borderlands 2-höz

A minap vette kezdetét Austinban az SXSW konferencia és fesztivál. A rendezvény kapcsán a Gearbox Software egy rövid teaser videót tett közzé a Borderlands 2 egy új, közelgő játszható karakteréről.

Remek negyedévet zárt a Take-Two

Miközben minden kiadó panaszkodik, és várja a következő konzolgenerációt, a Take-Two komolyan tudta növelni a forgalmát és a nyereségét is. Igaz, az előző pénzügyi évét nehezen tudta volna alulmúlni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem lesz túl sok játékmegjelenés, ettől függetlenül viszont az új Devil May Cry éppen most érkezik, szóval mégis lesz mivel elütni az időt, ha már minden havat ellapátoltatok a járdáról.

A Gearbox is készíthetett volna Call of Dutyt

Vajon milyen lehetett volna egy Call of Duty a Gearbox Software tolmácsolásában? Egy Borderlands-szerű nyitott világú háborús shooter? Nos, egy időben a csapat és az Activision is fontolóra vette az ötletet.

Amerikában 4 éve a Call of Duty a legnépszerűbb

Az NPD Group közzétette a 2012 decemberére, illetve a teljes tavalyi évre vonatkozó eladási toplistáit. Az amerikai adatok alapján a játékok között abszolút dominanciának örvendhetett a Call of Duty: Black Ops II.

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

Videón a Borderlands 2 Sir Hammerlock DLC-je

A Gearbox Software végre felfedte a Borderlands 2 Sir Hammerlock Big Game Hunt kiegészítőjének megjelenési dátumát, miközben egy új előzetest is mellékelt. 2013 első negyedévében a szinthatárt is kitolják.

VGA 2012: Itt a díjazottak teljes listája

Az újságírókollégák szavaztak, a tegnap hajnali VGA-n pedig lehullt a lepel a nyertesek listájáról. Nem árt őket is megemlíteni az új bejelentések és előzetesek mellett. Tanulság: a kalandjátékok élnek és virulnak.

Látnivalók a Borderlands 2 új DLC-jéből

Tegnap óta elérhető a Borderlands 2 második letölthető csomagja, amely a Mr. Torgue’s Campaign of Carnage nevet kapta. A örömhír folytán a Gearbox újabb trailert lőtt fel a kampány bővítményéről, illetve egy csokornyi screenshotot is kaptunk. Az elmebeteg hangulat garantált.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.