Borderlands 2 PC, PS3, X360

Borderlands-folytatás? Igen, ráadásul még jobb, mint az elődje, és még DLC-k is kaphatók hozzá.
1350504119

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, milyen játékokkal futhatunk össze a boltok polcain a következő napokban, és milyen alkotások közül válogathatunk, ha mozizásra vagy DVD-zésre szánjuk el magunkat!
1350468027

Új videón a Borderlands 2: Captain Scarlett DLC

A tegnapi gameplay-áradat után immáron a Gearbox sulykolja belénk, miért is érdemes megvenni a Borderlands 2 3 első nagyobb DLC-jét, a Captain Scarlett and her Pirate’s Bootyt. Pandora kalózkikötőjében természetesen kincsek után kutakodik négyfős csapatunk - vesd bele magad!
1350384040

Borderlands 2 - mozgásban a Captain Scarlett DLC

Ma jelent meg a Borderlands 2 első nagyobb kiegészítője, a Captain Scarlett and her Pirate’s Booty. Ennek okán a Gearbox Software egy csokornyi képpel és videóval kedveskedett nekünk a sivatagos helyszínről. Láthatjuk az új ellenségeket, de trailert kapott a Mechromancer kaszt is.
1350037843

Borderlands 2 - jön a Captain Scarlett DLC

A Mechromancer karaktert köztudatba helyező DLC után már a jövő hét folyamán érkezik a Borderlands 2 következő bővítménye, a Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty. Hőseink elutazhatnak az Oasis névre keresztelt sivatagos vidékre, ahol belebotlanak az említett hölgyikébe és vehemens csapatába.
1349848859

Szerda reggeli galériafrissítés

Álmos szemeiteket miért is zsibbasztanánk tovább olvasással, amikor csupa szív screenshotokban is gyönyörködhettek. Az elmúlt pár napban is számtalan látványos képpel gazdagodtunk, melyek közül kiemelhetjük az új Painkillert, a Black Ops 2-t és a Ghost Recon új DLC-jét is.
1349269200

Még nem készül a Borderlands 3

Nyilván, ha készülne, a Gearbox akkor sem lenne olyan hülye, hogy elárulja, különben kinek fogják eladni a rengeteg DLC-t a következő egy-két évben? Mindenesetre Randy Pitchford az interneten terjedő pletykáknak ellentmondva mindenkit nyugalomra intett.
1348613544

Borderlands 2 teszt

Szóval hallani akarsz még egy jó történetet, mi? Egy frankó sztorit Pandoráról, amiről már tudod, hogy igenis létező hely. Egy újabb fejezetet a kincsvadászokról és a legendás Vaultról. Történetünk óta csak öt év telt el, de ennyi bőségesen elég volt ahhoz, hogy a söpredék újra szaporodjon, a mocsok újratermelődjön, és hogy a végtelen számban jelentkező kincseket megint felfedezze valaki.
1347903642

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Pörögnek az események, lesz mivel játszani a héten! A napokban jelenik meg a Codemasters Forma 1-es játékainak idei felvonása, jön a Borderlands második része, és a Torchlight II-vel is értékes órákat tölthetünk el. Hiába, az ősz már csak ilyen, kapkodjuk is a fejünket rendesen!
1347887784

Megjelenés előtti traileren a Borderlands 2

Pénteken kerül boltokba itthon a Borderlands folytatása, ennek apropóján a Gearbox launch trailerrel ünnepel. A szerepjátékos elemekkel dúsított FPS alapvetően még mindig a régi űrwestern, de a fejlesztők nem átallottak belenyúlni a játékmenetbe, hogy még meggyőzőbb legyen a végeredmény.
1346655644

Borderlands 2 - mozgásban a kooperatív mód

Randy Pitchford, a Gearbox fejese személyesen kommentálja az egyórásra hízott játékmeneti felvételt a Borderlands 2-ből. Nem titok: a posztapokaliptikus játék lényege a kooperatív módban van. Többedmagunkkal nyomulva, Pandora a lábaink előtt hever, és idült függőség alakulhat ki.