Assassin's Creed: Revelations PC, PS3, X360

Az Assassin's Creed franchise legújabb eresztése, ahol a főszerepbe visszatér az első rész hőse, Altair is. A játék multijához új térképek is elérhetők.
1314450032

AC: Revelations - az Animus Edition részletei

A Ubisoft idén sem hagyja cserben a vérbeli Assassin's Creed fanokat, így egy igazán nyálcsorgatást kiváltó kiadással lep meg bennünket. A doboz lenticular borítást kapott, mely hűen reprodukálja az Animust egy sötét szobában is. Persze az exkluzív ingame tartalmakról sem feledkeztek meg.
1314255602

GC 2011: AC: Revelations - videó kommentárral

Hasonlóan az E3-as gameplay demóhoz, a Ubisoft a gamescomos kedvcsinálót is ellátta fejlesztői kommentárral, így néhány felettébb fontos részletre is fény derülhet Ezio parázs akcióját vizslatva. Az állunkat kerestük a képsorok után, játszható formában még hívogatóbb a Revelations.
1313744400

GC 2011: 9 percig akcióban az AC: Revelations

Abszolút, irgalmatlan mértékben fantasztikus lesz az Assassin's Creed: Revelations, s ennek megállapítására elég volt megnézni ezt a GamesComról kiszivárgott kilenc percnyi játékmenetet. Még több sztori, még több változatos környezet jellemzi a Ubisoft készülő gyöngyszemét.
1313589761

GC 2011: Mozog az Assassin's Creed: Revelations

Már-már hiányérzetem volt: nem tudtam elképzelni, mi hiányzik még a GamesComról, aztán szerencsére a Ubisoft gyorsan emlékeztetett rá. Megérkezett az Assassin's Creed: Revelations vadonás új előzetese, melyben végig in-game jeleneteken csodálhatjuk Ezio kalandjainak végét.
1313046047

AC: Revelations - béta szeptemberben, PS3-on

Nem maradnak a rajongók multiplayer bétateszt nélkül az Assassin's Creed: Revelations esetében sem, ám a tavalyi modellhez hasonlóan ismét csak PS3-on nyílik rá lehetőség. Az event szeptemberben indul, s kaptunk egy trailert is, mely a sorozathoz kapcsolódó termékek kronológiai sorrendjét rakja helyre.
1312364095

Assassin's Creed: Revelations - terítéken a multi

A Ubisoft végre megint mutatott valamit az Assassin's Creed: Revelations többjátékos részéből, a GameTrailers jóvoltából nem kevesebb, mint hat gameplay felvételt tehettünk zsebre. A srácok két játékmódot és egy pályát vehettek szemügyre, ha kattintotok, ti is lecsekkolhatjátok őket!
1311663600

Új Assassin’s Creed kisfilm készül

A Ubisoft láthatóan érzi, hogy a Revelations nagy dobás lesz, és igyekszik minél jobban rájátszani a háttértörténetre. Éppen ezért jelentették be, hogy Embers alcímmel új kisfilm készül, aminek segítségével a rajongók még jobban belemerülhetnek a játék univerzumába.
1311517615

Rejtélyes Assassin's Creed videó bukkant fel

Furcsa CG videót lehet látni az interneten, melyről egyelőre a Ubisoft sem hajlandó nyilatkozni semmit. A feltételezések szerint a felvételt a cég animátorai készítették belsős használatra, és valamilyen szinten köze lesz a legújabb játékhoz, az Assassin's Creed: Revelationshöz.
1310749221

Hová tűnt az Assassin's Creed: Lost Legacy?

Ugyan tavasszal már olvasható volt a Nintendo E3-as felhozatalában az Assassin's Creed: Lost Legacy, mint a frencsájz 3DS-es kivetülése, a nagy bejelentés viszont elmaradt. Akkor mégis hova tűnt a kézikonzolos kitérő? A Ubisoft szerint a nagygépes Revelations felfalta a mellékágat.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.