Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.
1346072400

Kilencedik helyen nyitott a Sleeping Dogs

Elkészült a legfrissebb hazai játékeladási toplista, ezúttal két újonc is az élbolyban végzett. A leánykori nevén True Crime: Hong Kongként ismert Sleeping Dogs a kilencedik helyezést érte el, míg a 3DS-exkluzív New Super Mario Bros 2. éppen lecsúszott a legjobb tíz listájáról.
1345815839

Modern Warfare 4 - az első részletek?

A Se7enSins magazin merész pletykát szellőztetett meg a jövőre érkező Call of Duty-ról. Ahogy azt már korábban feltételeztük, a Tony Hawk-játékokról elhíresült Neversoft készítené a Modern Warfare 4-et. A közeljövő hadviselésébe csöppenünk bele, s nagy hangsúly lesz a drone-okon. Állítólag.
1344603652

Modern Warfare 3 - videón a Chaos Pack

Tegnap landolt Xbox Live-on a Call of Duty: Modern Warfare 3 legújabb DLC-je, mely új játékmóddal és számos új térképpel tör babérokra. Leginkább a Spec Ops kooperatív élmények kedvelőinek szól az expanzió, de a Face Off pályák is bővültek. A hír mellé friss előzetes is dukál!
1344331038

Képeken a Modern Warfare 3 új pályái

A Call of Duty: Modern Warfare 3 utolsó letölthető tartalmairól jóformán mindent tudunk most már, korábban kiszivárgott egy csomó látnivaló az új pályákról, nemrég pedig az Infinity Ward is részletesen ismertette, hogy mire számíthatnak a rajongók az elkövetkező két hónapban. Most tíz új képünk van.
1344060037

Call of Duty - csökkentek a DLC-k eladásai

Az Activision Blizzard második negyedéves pénzügyi jelentése kitért a Call of Duty brand eredményeire is. Ezek szerint az Elite-re regisztráltak száma meghaladta a 12 millió főt, s ebből 2,3 millióan vannak, akik fizetnek is a prémiumtagságért. A Kínában népszerű CoD Online Európában is elindulhat.
1343919631

Modern Warfare 3 - részletek az utolsó DLC-ről

Szeptemberben lát napvilágot a Call of Duty: Modern Warfare utolsó bővítése, mely - találóan - Final Assault névre hallgat. Ám előtte - még ebben a hónapban - landol Chaos Pack, mely új Spec Ops missziókat tesz elérhetővé. Tehát a korábban kiszivárgott képek és videók helytállóak.
1343649600

Modern Warfare 3 - látnivalókon a szeptemberi DLC

Ma ilyen szivárogtatós napot tartunk, egy ismeretlen felhasználó jóvoltából a Call of Duty: Modern Warfare 3 szeptemberre várt letölthető tartalmait ismerhetjük meg. Tíz új kép és egy közel ötperces gameplay felvétel ütötte a markunkat a három új pályáról, csekkoljátok!
1343628000

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A Battlefield 3 uralja a toplistát. Noha a Diablo harmadik részét most sem tudta megelőzni, az alapjáték, a prémiumszolgáltatás és a legutóbbi DLC kelendőek voltak a magyar játékosoknál. Nagy meglepetések egyébként továbbra sincsenek, az uborkaszezon hatása itt is érződik.
1343042953

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Meglepetések nincsenek, az uborkaszezon miatt pedig újoncokkal sem sikerült feltölteni a legfrissebb játékeladási toplistát. A magyarok kedvence továbbra is a Diablo harmadik része, a Blizzard remekét nem lehet, vagy csak kiváltságos címek tudják letaszítani a trónról. Ki lesz a következő?
1342422000

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem aratott túl fényes sikert a The Secret World a hazai játékosok körében, a Funcom új MMO-ja az eladásokat tekintve nem fért be a legjobb tíz közé, az élbolyban továbbra is a jól megszokott slágercímek uralkodnak. A hét ugrását a Mass Effect 3 produkálta, a negyedik helyre kapaszkodott vissza.