Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.

Már nextgen játékon dolgozik az Infinity Ward

A jövőbe tartanak a Call of Duty fejlesztői - tudtuk meg a stúdió legfrissebb állásajánlatai között csemegézve. A srácok egy izgalmas, eddig még be nem jelentett címen dolgoznak, mely a következő generációs konzolokra lát napvilágot. Készül a nextgen háborús FPS?

Szép bónuszokat kaptak az ex-Infinity Wardosok

Javában zajlik Jason West és Vince Zampella által indított per az Activision ellen, ahol az Infinity Ward egykori alapítói kifizetetlen bónuszok után sírnak a bíróságon. Nos, a nemrég kitudódott részletek szerint az Activision már korábban is szép prémiumot fizetett a srácoknak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több nagy címmel is gazdagodunk a héten, ráadásul ha minden igaz, lehetőségünk is lesz velük játszani, mert az időjárás nem ígér túl sok jót a következő néhány napra. A játékkiadók a legjobb időjósok, érkezik az új Ghost Recon, a legutóbbi DiRT és a Dragon's Dogma is.

Az élen nyitott itthon a Diablo III

Valószínűleg egy percig sem gondolta senki, hogy a Diablo III nem arat fényes sikert itthon, a játék jött, látott és tarolt, azonnal a játékeladási toplista élén nyitott, miközben a múltkori első helyezettünk, a TERA egy huszárvágással sereghajtóvá vált. Ő zúgott a legnagyobbat a héten.

Peren kívül állapodott meg az EA és az Activision

Épp a minap számoltunk be arról, hogy az Activision ügyvédje halasztást kért a két cég között folyó perben, erre ma már arról számolhatunk be, hogy végülis bíróságon kívül állapodtak meg. Az alku részletei egyelőre nem nyilvánosan, de az Activision valószínűleg még így sem ússza meg a bíróságot.

Halasztást kért az Activision az Infinity Ward-perben

Elméletileg a héten kezdődtek volna el végre a meghallgatások az Activision/Infinity Ward versus kirúgott Infinity Ward-alapítók perében, ám az Activision halasztást kért - igaz, csak egy hetet, és ez szerintük összességében egy rövidebb ügymenetet fog eredményezni.

A TERA vezeti a hazai játékeladási toplistát

A TERA jött, látott és letarolta a hazai játékeladási toplistát, olyan neveket utasított a háta mögé, mint a Battlefield harmadik része vagy a World of Warcraft előrendelői kártya. Valószínűleg nem kell különösebben ragozni, hogy ez csak keveseknek sikerül, hiszen a többi dobogósnak szinte bérelt helye van a toplistán...

Modern Warfare 3 - képeken és videón az új DLC

Tíz nap múlva jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare 3 Content Collection 2, mely az új térképek és Spec Ops küldetések mellett egy friss játékmódot is kínál, a Face Off néven. Utóbbi elsősorban kisebb ütközeteket kínál néhány fő részvételével. Egy raklap látnivalóval szolgálhatunk a DLC-ből

Modern Warfare 3 - érkezik a Face Off játékmód

Az Activision bejelentette a Call of Duty: Modern Warfare 3 Content Collection 2-t, mely azért is érdekes, mert ebben a csomagban debütál elsőként az új mulitplayer mód, a Face Off. Az új küldetések és pályák mellett az új elfoglaltság főként a kis, intenzív csatákra fókuszál.

A vártnál jobb eredményekkel zárt az Activision

Megosztotta a nagyközönséggel a negyedéves pénzügyi eredményeit az Activison-Blizzard. Bobby Kotick csapata a várnál jobb teljesítményt mutatott fel, igaz a nyereség kevesebb, mint a tavalyi év azonos szakaszában. A Call of Duty 40 milliós felhasználói bázissal büszkélkedhet.