Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.
1342263600

Nem lesz vevő az Activision Blizzardra?

A Vivendi nagyon szabadulni akar az Activision Blizzardban rendelkezésére álló 60%-os tulajdonrészétől, azonban a hatalmas holdingra nem nagyon akad vevő. Ugyan a francia vállalat több céggel is tárgyalt, még az is előfordulhat, hogy a nyílt piacon kell értékesítenie a részvényeket.
1341209424

Itthon is tarolt a Battlefield 3 Premium

A magyar vásárlók körében is nagy népszerűségre tett szert a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása, ráadásul többen úgy fizettek elő a DLC-ket és exkluzív játékbeli tartalmakat kínáló rendszerre, hogy boltban vásárolták meg az ehhez szükséges kódot. Az élen azért a Diablo harmadik része áll.
1340625668

Videojáték formájában is hódít a foci-EB

A Max Payne harmadik része alaposan visszaesett a hazai játékeladási toplistán, miközben labdarúgó-Európa-bajnoksággal párhuzamosan egyre népszerűbbé vált a FIFA 12 Euro 2012 kiegészítője is. Nem lepődtünk meg, a magyarok mindig is szerették a focit videojáték formájában fogyasztani.
1340004682

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nincsenek meglepetések a hazai játékeladási toplistán, a mostani felállás kísértetiesen hasonlít a múlt hetire, ahol szintén a Max Payne 3 vezetett. Különösebb fordulatokkal már nem is kell számolni, az uborkaszezonban nem érkezik majd olyan cím, ami keresztbe tehetne az ilyen nagyágyúknak.
1339869600

Az Egyesült Államokban is tarolt a Diablo III

Noha nem igazán nem szoktunk foglalkozni a külföldi játékeladási toplistákkal, most kivételt teszünk. Az NPD Group májusi statisztikái szerint az Egyesült Államokban a Diablo III volt a legkeresettebb videojáték, ami azért is érdekes, mert az USA-beli játékosok egyébként nem nagyon vesznek PC-s címeket.
1339840834

Call of Duty-t készít a Tony Hawk címek fejlesztője

A Treyarch, az Infinity Ward és a Sledgehammer mellett egy negyedik csapat is beáll a Call of Duty-t készíteni - ez pedig a Tony Hawk játékokról elhíresült Neversoft. Hogy pontosan milyen minőségben segítenek be a háborús sorozatba, még nem tudni. Sportot űznek az FPS műfajából?
1339653637

Az MW3-at játsszák legtöbbet Xbox Live-on

Befutott a Xbox Live-ról szóló toplista legfrissebb kiadása - a június 4-gyel kezdődő héten ismét a Call of Duty: Modern Warfare 3 volt a legtöbbet játszott játék, utána a Minecraft következik és a dobogó harmadik fogát a Black Ops első része csípte meg. A GTA 4 továbbra is a PC-sek kedvence.
1339485568

Új Call of Duty készül a Sledgehammernél

Megint és állítólag: a Sledgehammer Games által közzétett álláshirdetés szerint a csapat munkatársakat keres a következő Call of Duty-játékának fejlesztéséhez - az pedig kérdés, hogy ez vajon saját munka lesz, vagy csak újra besegítenek a srácok a Treyarchnak vagy az Infinity Wardnak?
1339414995

Az élen nyitott itthon a Max Payne 3

Megjelenése után azonnal az élen nyitott a Max Payne 3 a hazai játékeladási toplistán. Úgy tűnik, a magyar játékosok körében is keresett volt Max legújabb akciója, a játék még az olyan anyagokkal is könnyedén végzett, mint a Ghost Recon: Future Soldier vagy az UEFA Euro 2012.
1339080253

Activision-Blizzard részesedést adna el a Vivendi

Az Activision-Blizzard többségi tulajdonosa, a francia Vivendi újabb adag részvényt adna el a holdingcégből, vetették fel egy felsővezetőknek tartott összejövetelen. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Vivendo mindent el akar-e adni, vagy csak tovább csökkentené a részesedését.