Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.
1355648417

A videojátékok felelnek a newtowni lövöldözésért?

Jelenleg is hangos a sajtó a legutóbbi, 27 emberéletet követelő iskolai lövöldözés kapcsán. A Fox News - jó szokásához híven - ismét a videojátékokat tette felelőssé a mészárlásért. Nem unják még?
1352966400

Call of Duty: Modern Warfare 4-et kapunk jövőre?

Nehéz eldönteni, hogy meglepő-e az a pletyka, mely szerint az Infinity Ward jövőre is a Call of Duty: Modern Warfare-t erőltetné. Noha a harmadik részt befejezésnek hittük, aligha döbbenünk meg rajta, hogy a csapat inkább a biztos, jól bejáratott címet hajtaná tovább.
1352791221

HWSW: Az online játékok sincsenek biztonságban

Egy Szöulban tartott, multiplayer játékok biztonságával is foglalkozó konferencián hozott nyilvánosságra két sebezhetőséget a ReVuln. Az egyik hibát a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, a másikat pedig a több népszerű játék alapjául szolgáló CryEngine 3-ban találta a cég - írja a HWSW.
1352383206

A Blizzard húzta maga után az Activisiont

Befutott végre a Activision-Blizzard harmadik negyedéves üzleti jelentése, amelyből világosan látszik, hogy az elmúlt három hónapban a World of Warcraft fejlesztői cipelték a hátukon a kiadót. A cég 841 milliós árbevételt ért el, szemben a tavalyi év hasonló időszakában jegyzett 754 millióval.
1350910800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Ijesztően hasonlít a legfrissebb játékeladási toplista a múltkorira, történetesen az első hat helyezett ugyanúgy sorakozik fel, mint legutóbb, és csak az utolsó négy pozíciónál változtak egy csöppet az erőviszonyok. A listavezető még mindig a FIFA 13, őt követi az új World of Warcraft-kiegészítő.
1347861600

Sims-kiegészítő vezeti a hazai toplistát

A The Sims 3 legújabb kiegészítője vezeti a hazai játékeladási toplistát, ezzel a természetfeletti erőkre összpontosító csomag olyan címeket előzött meg, mint a Guild Wars 2 vagy a FIFA 12. A toplista maradékát a szokásos slágercímek töltik fel, kisebb helyváltoztatásokkal találkozhatunk csupán.
1347278400

Az élen nyitott itthon a Guild Wars 2

Remekül nyitott itthon a Guild Wars 2, a játék azonnal a legkeresettebb címmé vált a magyar játékosok körében. Meglepően jól rajtolt a Madden NFL 13 is: az idei szezont feldolgozó amerikai focis játék a hetedik lett. Itt az ősz, úgy tűnik, a játékeladási toplistán is pörögnek az események.
1346846431

Modern Warfare 3 - előzetesen a Chaos Pack

Ugyan a Call of Duty: Modern Warfare 3 negyedik, egyben utolsó DLC-je, a Final Assault éppen ma landol Xbox Live-on az Elite előfizetőinek körében, a harmadik csomag csak szeptember 13-án válik elérhetővé a PC-n és PS3-on. A Chaos Packről egy látványos trailerrel szolgálhatunk.
1346682369

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az iskolakezdés hete a kiegészítőké lesz, több expanzió, letölthető tartalom is érkezik majd az elmúlt hónapok és évek slágercímeihez - és ez alatt nem feltétlenül az új Sims 3-adalékot értjük. A héten jön a Battlefield 3: Armored Kill, befejeződik a Modern Warfare 3 DLC-áradata, és kapunk új Skyrim-tartalmat is.
1346680800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nagyobb meglepetések nélkül állt össze a legutóbbi játékeladási toplista, a magyar játékosok még mindig nagyon szeretik a Battlefieldet, a Diablót és a FIFA-t is. A szokásos slágercímek képviseltetik magukat még mindig, újoncok nincsenek, helycserék történtek mindössze.