Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.
1329739258

Modern Warfare 3 - teaseren az Overwatch DLC

Minden hónapban kapunk valami apró finomságot a Modern Warfare 3 többjátékos üzemmódjához (mihez máshoz, ugye?). Xbox 360-ra holnap érkezik az Overwatch DLC, feltéve persze, ha prémium tagságunk van az Elite-hez. Lássuk mozgásban, milyen egy épülő felhőkarcolón lövöldözni!
1329652800

Bobby Kotick a Coca-Cola igazgatótanácsában

Üzleti jellegű hír, abból is az érdekesebb: Robert Kotick a napokban csatlakozott a The Coca-Cola Company igazgatótanácsához. Új pozíciója természetesen nem érinti az Activision Blizzardnál folytatott munkásságát, továbbra is elnök-vezérigazgató marad a kiadónál.
1329224400

Rajongóktól: ilyen a Call of Duty: Police Warfare

Kiváló rajongói munka ütötte fel a fejét az interneten, s bár az egész nem több egy conceptrajzokat tartalmazó előzetesnél, az ember utána akaratlanul is eljátszik a gondolattal, hogy milyen lenne, ha idén a Call of Duty: Police Warfare-ben, a SWAT-ot erősítve küzdene az utcán.
1329129000

Már két előfizetői kártya is van a hazai toplistán

Már azt hittétek, hogy nem, pedig de. A Star Wars: The Old Republic 60 napos előfizetői kártyája is felkerült a hazai játékeladási toplistára, illetve eddig is ott volt, azonban a legjobb tíz közé csak most küzdötte be magát. Fej-fej mellett versenyzik a BioWare és a World of Warcraft.
1329040041

Tarolt az új Spyro, jön a folytatás

Némi elmaradáspótlás így a hétvégére: az Activision Blizzard eredményei jók lettek, a bevétele csökkent ugyan az elmúlt évben, viszont a haszna nőtt, vagyis hatékonyabb lett a cég működése. Talán meglepetés, hogy a Spyro főszereplésével készült Skylanders letarolta a piacot, jön is a folytatás.
1328983103

40 millióan Call of Duty-znak világszerte

Az Activision szerint a Call of Duty-sorozat 40 millió aktív játékost számlál, akiknek a fele a legutóbbi részt, a Modern Warfare 3-at tolja. A kiadó megerősítette, hogy idén is kapunk egy epizódot, és a 7 millió felhasználóval rendelkező Call of Duty: Elite is folyamatos fejlesztés előtt áll.
1328533200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Most már kezd tényleg kicsit aggasztóvá válni a helyzet, az utóbbi hetekben nem igazán tudtunk túl sok újdonságról beszámolni a hazai játékeladási toplista kapcsán. A változatosság kedvéért a trónon továbbra is a Battlefield harmadik része csücsül, aminek persze bizonyára még mindig sokan örülnek.
1327932195

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Ez már szinte gyanús, a hazai játékeladási toplistákat még mindig a Battlefield harmadik része vezeti, aminek persze mi nagyon örülünk, hiszen imádjuk a játékot. A DICE FPS-e minden platformon nagyon népszerű, de egyértelműen a PC-s verzió volt az, ami tarolt itthon.
1327507200

Modern Warfare 3 kiegészítések az évben

Az Activision 20 új tartalmat ígért a Call of Duty: Modern Warfare 3-hoz, amiből kettő már megjelent, a maradék 18 pedig az év során elszórva érkezik majd. Ha pontosan nem is, de hónapra lebontva most már láthatjuk, hogy pontosan mikor, milyen DLC-t kapunk.
1327414114

Még több rugalmasság a Call of Duty Elite-ben

Minden készen áll arra, hogy az Activision elindítsa a Modern Warfare 3 DLC-jét, ám előbb mindenkivel el kell fogadtatnia a Call of Duty közösségi rendszerét, az Elite-et. A hardcore arcok számára nagyobb rugalmasságot ígérnek az új trailerben, de nem mennek el a kezsüel irányba.