Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.
1332686893

Call of Duty ELITE bemutató

Még a Black Ops megjelenése előtt felröppentek a rémhírek, miszerint mindenki kedvenc Bobbyja – nem a dallasos – fizetőssé szeretné tenni a jelenlegi konzolgeneráció legsikeresebb multis élményét, a Call of Dutyt. Akkor még nem lehetett pontosan tudni, hogy ezt milyen formában és egyáltalán milyen alapon képesek megtenni velünk. Most már szerencsére tudjuk.
1332428400

Élen nyitott itthon a Mass Effect 3

Magyarországon is tarolt a Mass Effect harmadik része, a BioWare sok vitát kiváltó remekművére rengetegen voltak kíváncsiak a hazai játékosok közül is. Mögé az új Sims-kiegészítő sorakozott fel - tegyük hozzá, szinte már hiányoltuk a listáról az Electronic Arts életszimulátorát...
1332244800

Call of Dutyval terveznek a terroristák

A napi bulvárbetevőnket a brit Sun napilap szolgáltatja, melynek értesülései szerint a muszlim terroristák a Call of Dutyt használják arra, hogy megtervezzék támadásaikat. Meg a Halót és a Medal of Honort. Ezúttal nem arról van szó, hogy a játékban gyakorolják az AK47 kezelését.
1331974813

Még mindig fejlesztik a PC-s Call of Duty: Elite-et

Az Activision nem győzi megnyugtatni a PC-s játékosokat, miszerint legnépszerűbb lövöldözős játéka közösségi rendszere számítógépeken is napvilágot lát - a fejlesztés halad tovább. A türelem meghozza a gyümölcsét, a kérdés, hogy a tavaly november óta csúszó rendszerre ki kíváncsi még.
1331708400

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Újra a legjobbak között üdvözölhetjük az Alan Wake-et, és az élbolyban nyitott az SSX-széria legújabb felvonása is. Egyébként változatlan a helyzet a hazai játékeladási toplistán, a lajstromot a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti a FIFA 12 és a Battlefield harmadik részének társaságában.
1330948800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb, magyar játékeladási toplista, aminek különlegessége is van ezúttal, hiszen új platformmal bővült a felhozatal: a PlayStation Vita megjelenésével az új kézikonzol címei is bekerültek a legjobbak közé, sőt az Uncharted majdnem az élbolyban is végzett.
1330358400

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A sláger MMO-k még mindig kakaskodnak egymással, de úgy tűnik, a World of Warcraft mellett legalább a Star Wars: The Old Republic is megvetette a lábát. A FIFA 12 közben visszafoglalta a dobogó legfelső fokát, a bronzérmes pedig újra a Battlefield harmadik része lett.
1329915610

Black Ops 2 - megbékél a sajtó és az Activision

Mint ismeretes, a múlt héten összeakasztotta a bajuszt az Activision francia részlege és számos játékmagazin, miután az utóbbiak leközölték a Call of Duty: Black Ops 2-re utaló szóbeszédeket. A felek, úgy látszik, megbékéltek, a kiadó tagadja, hogy feketelistára tett volna bárkit is.
1329753600

Vitára is megjelenik a következő Call of Duty

Természetesen még csak pletykáink vannak arra nézve, hogy mi is lesz a következő Call of Duty-játék - habár a leginkább esélyes verzió a Black Ops 2 a Treyarch fejlesztésében -, az már most biztos, hogy bármi is lesz az, jönni fog PlayStation Vitára is. Talán megtolja kicsit a platformot.
1329748200

Újra a World of Warcrafttal van tele a hazai toplista

Úgy tűnik, megtette a hatását a leárazás, a World of Warcraft legutóbbi két kiegészítője megint a legjobb tíz között végzett, és a feltöltőkártya is visszafoglalta az első helyet. A Star Wars: The Old Republic még mindig ott kullog a lista végén, de az előfizetői kártyák már kiszorultak az élbolyból.