Nintendo Wii U

Íme, bemutatkozott a Nintendo Wii utódja, Wii U. A gép különlegessége a kontroller lesz, de teljesítményre is nagyon üt.
Típus: Játékkonzol

A Nintendo megszünteti a Club Nintendo programot

A Nintendo ma délelőtt jelentette be, idén tavasztól megszűnik a 2007-ben indított hűségprogramja, a Club Nintendo. A kiotóiak ezzel párhuzamosan azt is megerősítették, hamarosan indul a vásárlóknak szánt új program.

24 éves mélyponton a japán konzolos piac

Folyamatosan zsugorodik a konzolok és a konzolos játékok piacának forgalma Japánban, a szigetország nagyobb kiadói is a PC-re és a mobilokra koncentrálnak. Csoda, hogy mariósítják a Puzzle & Dragonst?

Új GamePad érkezik a Wii U-hoz?

Bezsongott a Nintendo-rajongótábor a Mario Kart 8 új tévéreklámja miatt, amiben nagyon furcsán néz ki az egyik játékos kezében szorongatott GamePad. Egyesek szerint ez egy új modell, mások szerint béna a felvétel.

November: legyűrte az Xbox One a PS4-et

Megérkeztek az NPD Group novemberi adatai az amerikai játékpiacról, amiből kiderült: az Xbox One megtörte a PS4 sikersorozatát, és a múlt hónapban legyűrte riválisát. Megérte akciózni?

Az Xbox One nyerte a fekete pénteket

Amerikában bevett szokás, hogy fekete pénteken megőrülnek a vásárlók az áruházak kihagyhatatlan akciótól. Mi a konzoleladások szempontjából vizsgáltuk a karácsonyi szezon kezdetét. Az Xbox One legyőzte a PS4-et.

Mobilokra költöznek a gameboyos játékok?

A Nintendo kapcsán többször is szóba került már, hogy a kiotói vállalat korábbi sikercímei mobileszközökön is tiszteletüket tehetik. A legújabb levédett szabadalom szerint a Gameboy-éra játékaival pont ez történik majd.

Világrekorder a 8000 darabos Nintendo-kollekció

Egy 33 éves dubaji rendőr tulajdonát képezi a világ legnagyobb, több mint százmillió forint értékű Nintendo játék-, konzol- és relikviagyűjteménye, melyet a Guinness-világrekordok közé is regisztráltak.

Blog: Ezekért a játékokért érdemes Wii U-t tartani

A Nintendo konzoljainak mindig is megvolt a maguk varázsa és nincs ez másképp a Wii U esetében sem. Sok jó játék érkezik erre gépre is, SzDavid99 pedig volt olyan kedves és összeszedte nektek egy csokorba a legjobbakat.

600 ezer Wii U fogyott az elmúlt három hónapban

A Nintendo is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését. Ami a hardvereladásokat illeti, továbbra sincs túl sok ok az örömre, de legalább volt nyereség az elmúlt félév végén, és üzemi szinten is sokat javult a helyzet.

125 éves a Nintendo

Emellett azért csak nem megyünk el szó nélkül: tegnap ünnepelte a Nintendo a százhuszonötödik születetésnapját! Tortát nem csináltunk, de kommentekben azért lehet gratulálni, örülni.