Nintendo Wii U

Íme, bemutatkozott a Nintendo Wii utódja, Wii U. A gép különlegessége a kontroller lesz, de teljesítményre is nagyon üt.
Típus: Játékkonzol

Amerikai toplista: a Watch Dogs vitte a májust

Megtáltosodott az amerikai játékpiac, igaz, a tavalyi májusi teljesítménye olyan alacsony bázist jelentett, hogy ahhoz képest nem volt nehéz látványos növekedést produkálni. A Watch Dogs vitte a hónapot.

A Nintendo továbbra is optimista

Úgy tűnik, a Nintendo nem adta fel az optimizmusát, sőt, mintha egyre magabiztosabbnak tűnne a cég: Reggie Fils-Aime például teljesen komolyan kijelentette, hogy nincs nagy baj, a Wii U úgyis második a konzolháborúban.

E3 2014: Ezért nincs Twitch a Wii U-n

Noha a Twitch óriási sikernek örvend a PlayStation 4-en és az Xbox One-on, a Nintendo nem engedte még be a szolgáltatást a Wii U-ra. Azt mondja, azért, mert önmagában a streamelés nem túl szórakoztató.

E3 2014: Ezt mind bejelentette a Nintendo

"Ha ők nem élőznek, mi sem élőzünk" alapon nem liveblogoltuk a Nintendo E3-as műsorát, ettől függetlenül összeszedtük egy cikkbe azokat a bejelentéseket, amiket a konzolgyártó ma este ejtett meg.

E3 2014: Nézd élőben a Nintendo bemutatóját!

A Nintendo ugye idén sem tart olyan sajtókonferenciát, mint a többiek, helyette úgynevezett "digitális eseménnyel" készült a rajongók számára. Vajon milyen meglepetéseket kapnak a Nintendo-hívők?

E3 2014: A Ubisoft visszatartja a Wii U-játékait

Csalódtunk volna, ha az idei E3 nem hoz izgalmas fejleményeket a Ubisoft és a Nintendo kapcsolatában: a Ubi vezérizgatója szerint bár vannak kész Wii U-játékaik, azokat nem adják ki, amíg nem nőnek a Wii U-eladások.

E3 2014: Kiszivárgott a Nintendo felhozatala?

A jövő heti expó kapcsán elkerülhetetlen a szivárgás, az alany ezúttal a Nintendo. A Redditre felkerült a kiadó E3-as felhozatala olyan érdekességekkel, mint a Mario Party 10 és a Super Mario Sunshine HD-remake.

E3 2014: A Nintendo ütemterve

A japán cég természetesen megmutatja magát az idei E3 alkalmával is. Hivatalos sajtótájékoztató megint nem lesz, de több általunk is követhető közvetítés kerül megrendezésre, ahol bemutatják majd, mire javasolják költeni a pénzünket idén.

E3 2014: Támogatja a Wii U a GameCube vezérlőjét

Hivatalosan is megnyitom az idei E3-hoz kapcsolódó hírek dömpingjét. Az első bejelentést a kiotói cég tette meg, hamarosan egy adaptert vásárolhatunk a Wii U-hoz, amivel ráköthetjük a GameCube-kontrollert a masinára.

A Philips kitiltatná a Wii U-t Amerikából

Szabadalomsértés miatt pereli a Philips a Nintendót, a cég nemcsak kártérítést követel, de azt is el akarja érni, hogy a Wii U-t ne lehessen árulni az amerikai boltok polcain. A kiotóiaknak valószínűleg pont ez hiányzott.