Nintendo Wii U

Íme, bemutatkozott a Nintendo Wii utódja, Wii U. A gép különlegessége a kontroller lesz, de teljesítményre is nagyon üt.
1456570819

A Nintendo NX nyitójátéka lehet az új Zelda

Egy iparági informátor szerint a legújabb The Legend of Zelda az év végén érkezik, ráadásul nem csak Wii U-ra, hanem a cég legújabb konzoljára, a Nintendo NX-re is. A kiotóiak nagyon megnyomják a karácsonyi szezont.
1454416200

Közel 13 millió Nintendo Wii U talált gazdára eddig

Közzétette a Nintendo a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését. Kiderült, hogy mennyi Wii U és 3DS fogyott eddig, és azt is megtudtuk, hogy a kiotóiak is érdeklődnek a VR iránt.
1453402800

Nintendo NX - két részletben jön majd?

A Macquarie Capital Securities legújabb elemzése szerint az idei esztendőre datált új Nintendo-konzol, a Nintendo NX két különálló egységként, két részletben kerül majd boltokba. Először a hordozható, majd az asztali egység érkezik.
1452862800

Amerikai toplista: a Call of Duty az év legjobbja

Befutott az NPD Group legújabb helyzetjelentése az amerikai játékpiacról, és a decemberi hónap összesítése mellé a teljes év számait is elküldték nekünk. Az év legkeresettebb játéka a Call of Duty: Black Ops III volt.
1452081600

Elemzők: még idén megjelenik a Nintendo NX

A Nomura Securities várakozásai szerint az idei év a Nintendo NX-ről szól majd a kiotói konzolgyártó számára, a cég először márciusban beszélhet az új gépről, és még idén a boltokba küldheti.
1448629200

Magyarországról is elérhető lesz a Nintendo eShop

Habár most is tudjuk használni a Nintendo szolgáltatását, miután az hivatalosan nem érhető el Magyarországon, valamelyik nyugati ország lakosának kell hazudnunk magunkat a regisztráció során.
1447412400

Amerikai toplista: az Xbox One vitte az októbert

Alaposan elcsavarta az amerikaiak fejét a Halo 5: hiába csökkentett árat a Sony októberben, ez azon ritka hónapok egyike volt, mikor az Xbox One eladásai megelőzték a PlayStation 4-ét.
1447225200

Holnap este bejelenthet valamit a Nintendo

Holnap éjjel visszatér a Nintendo Direct-sorozat, méghozzá először Satoru Iwata júliusi halála óta. Jó eséllyel egy-két bejelentést is kapunk, talán itt rántják le a leplet a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD-változatáról is.
1446037200

Megérkeztek a Nintendo számai is

A Nintendo is helyzetjelentett, ez alapján a cég pénzügyi évének első fele viszonylag eseménymentesen alakult. A Wii U-ból hat hónap alatt több mint 1 millió darab fogyott, a kiotóiak szerint tartható az idei évre kitűzött 3,4 milliós cél.
1445008560

Tényleg hibrid lehet a Nintendo új konzolja

A Wall Street Journal informátorai is megerősítették, hogy hibrid lehet a Nintendo új konzolja, az NX. Ez azt jelenti, hogy a gép egyesítené a nappaliba szánt és a hordozható masinák előnyeit.