Nintendo Wii U

Íme, bemutatkozott a Nintendo Wii utódja, Wii U. A gép különlegessége a kontroller lesz, de teljesítményre is nagyon üt.
Típus: Játékkonzol

A Nintendo válaszolt az E3-as kritikákra

A kiotóiak nem szégyellik az E3-as játékfelhozatalukat, szerintük nem követtek el azzal hibát, hogy csak a közeljövőben megjelenő first-party alkotásokra koncentráltak. Ez szép és jó, de ettől még nem kaptunk Zeldát.

E3 2015: Íme, az expó legjei - szerintünk

Melyik volt a legjobb játék? Min lepődtél meg a leginkább? Miben csalódtál a legnagyobbat? Ezekre a kérdésekre válaszoltak a Gamekapocs szerkesztői az E3 után, ha kíváncsi vagy a véleményünkre, erre fáradj!

Miyamoto elmondta, mi hátráltatta a Wii U-t

Shigeru Miyamoto, a Nintendo játékmestere méretes interjút adott, amiben többek között a Wii U-ról és annak langyos fogadtatásáról is beszélt. Elmondta, hogy szerinte mi gáncsolta el a konzolt.

E3 2015: Itt vannak a Nintendo E3-as bejelentései

Este hatkor vette kezdetét a Nintendo E3-as műsora, ami ugyan nem tartogatott eget rengető meglepetéseket, azért szolgált néhány érdekességgel a kiotóiak rajongói számára. Összeszedtük a fontosabb híreket.

E3 2015: Nintendo-esemény - LIVEBLOG

Hazai idő szerint délután hat órakor kezdődik a Nintendo E3-as eseménye, melyet a szokásoknak megfelelően ezúttal is a Nintendo Direct keretein belül nézhetünk meg. A Gamekapocs ezt a műsort is végig liveblogolja.

E3 2015: Nézd vissza a Nintendo bemutatóját!

Már-már tradíciónak nevezhető, hogy a Nintendo nem készül külön konferenciával E3-on, és helyette a Nintendo Direct keretein belül mutatja be újdonságait. A kattintás után megmutatjuk, hogy hol tudod élőben követni az eseményt.

Frissítve: Androidra épít a Nintendo új konzolja?

A mai nap Nintendo-bejelentései után még beesett egy érdekesebb Nintendo-pletyka is: úgy hírlik, a kiotóiak következő konzolja Android-alapú operációs rendszerrel érkezik majd.

Bemutatjuk a tökéletes Amiibo-állványt

Talán te is azok közé tartozol, akik szerint teljesen mindegy, hogy min tartja az ember az Amiibo figuráit, de ha meglátod a PowerA állványát, egészen biztos, hogy megváltozik a véleményed. Hibátlan a cucc.

E3 2015: A Nintendo és a Microsoft tervei

A három konzolgyártó közül kettő már bejelentette, hogy milyen programokkal készül az idei E3-ra. A Microsoft terveiben nincs semmi meglepő, a Nintendo viszont idén is készül újdonsággal.

E3 2015: Semmi meglepővel nem készül a Nintendo

A Nintendo már jó előre leszögezte, hogy a Wii U-s és 3DS-es újdonságokon kívül semmilyen extra bejelentéssel nem készül az idei E3-ra. Nem lesz NX, nem lesz okostelefonozás és quality of life sem.