Resident Evil 6 PC, PS3, X360

Nincs mese, nincs lazítás: jön a Resident Evil "igazi" hatodik része.
Típus: Akció, Horror

E3 2013: Bemutatkozik a Resident Evil 7?

Kiszivárgott az internetre a soron következő Resident Evil plakátja. A pletykák szerint a jövő hónapban esedékes E3-on mutathatják be a sorozat hetedik számozott epizódját. A Capcom ilyen gyorsan felejtené a RE6-ot?

Frissítve: Resident Evil 6 - a várakozásokon alul

A Capcom kiadta a 2013-as pénzügyi évre vonatkozó jelentését, a számok nem is okoztak meglepetést. A forgalom nőtt, a nyereség zsugorodott, a Resident Evil 6 pedig alaposan alulmúlta a cég várakozásait.

Kiábrándító évet zárt a Capcom

Noha végleges számok még nincsenek a Capcom elmúlt pénzügyi éve kapcsán, de a kiadó előzetes becslései nem sejtetnek túl sok jó hírt. A japán vállalat hárompontos tervvel javítana jövőre.

Videón a Resident Evil 6 X Left 4 Dead 2 crossover

Ahogy arról a héten beszámoltunk, lepaktált egymással a Capcom és a Valve, ennek apropóján a Left 4 Dead 2 főszereplői játszható karakterek lesznek a PC-s Resident Evil 6-ban. Trailerünk is van róla.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, igaz, ez inkább a megjelenő játékok mennyiségét minősíti - hogy ezek közül melyik hogyan sikerül, az majd a következő napokban derül ki. A legfontosabb: jön az új Gears.

Resident Evil 6 - jönnek a Left 4 Dead 2-karakterek

A Valve és a Capcom összeállt, hogy egy ígéretes Left 4 Dead 2 X Resident Evil 6 crossovert kreáljon a túlélőhorror PC-s felhasználóinak. A Mercenaries: No Mercy módban irányíthatjuk az ismerős karaktereket.

Jön a hatodik Resident Evil-film

Tudjuk, hogy senkinek nem tetszett a legutóbbi Resident Evil-film, de mégis mindenki megnézte: éppen ezért készül most a hatodik rész, amire egyébként már a Retribution végén is utaltak a készítők.

Resident Evil 6 - konzolokra költözik a Siege mód

A Capcom bejelentette, hogy a jövő hét folyamán landol Xbox Live-on és PlayStation Networkön a Resident Evil 6 Siege módja, de később sem unatkozunk majd, elvégre új térképek és játékmódok várhatóak.

Resident Evil 6 - elérhető a PC-s benchmark

A Capcom kiadta a Resident Evil 6 PC-s benchmarkját, így minden érdeklődő előre letesztelheti, hogyan fut nála a túlélőhorror legújabb darabja. Rossz hír, hogy a számítógépes változat nem támogatja a DirectX 11-et.

Rosszabbul teljesít a DmC a vártnál

A pénzügyi év első kilenc hónapjában a bevétele és a nyeresége is nőtt a Capcomnak, pedig a Resident Evil 6 besült. A DmC-re sem vár jobb sors, a kiadó a korábbinál rosszabb eredményekre számít.