Resident Evil 6 PC, PS3, X360

Nincs mese, nincs lazítás: jön a Resident Evil "igazi" hatodik része.
Típus: Akció, Horror

Resident Evil 6 - Ada Wong is játszható

A Capcom megerősítette a korábbi feltételezéseket, Ada Wong valóban játszható karakter lesz a Resident Evil 6-ban, az ő kampányához akkor férhetünk hozzá, ha végigvittük a többiek küldetéseit. Emellett az új, Agent Hunt nevű multiplayer módról is lehullt a lepel. Videóink is vannak!

Resident Evil 6 - zombik, közkívánatra

A Resident Evil 6 fejlesztői elmondták, az előző két részből nagyon hiányolta a közönség a zombikat, így a hatodikban visszahozzák őket. Azonban nem csak bután totyogó, egyszerűcske zombikra kell gondolni: alkalmanként komoly fejtörést okozhatnak majd nekünk.

Még több Resident Evil 6 játékmenet

Az biztos, hogy a Capcom nem fukarkodik akkor, ha a Resident Evil 6-ról van szó - semmit nem bíznak a véletlenre. Ezúttal három, a múltheti Comic-Conról származó játékmeneti videót osztottak meg a nagyközönséggel. Csak maradjon még újdonság a végleges játékban is!

Resident Evil 6 - trailer a Comic-Conról

Naná, hogy a Capcom is képviseltette magát a múlt hét végén lezajlott San Diego-i Comic-Conon, ahol újabb kedvcsinálót vetítettek le a Resident Evil 6-ból. A sötét és baljós légkör már alapnak számít a demó óta, az ijesztgetés mellett azért éhes zombik is vannak dögivel.

Ezeket a játékokat várjuk a felmérés szerint

A Nielsen úgy gondolta, ideje felmérni, hogy 2012-ben milyen játékokat várunk leginkább. A gondolatot pedig tett követte, és 4800 kitöltött kérdőív után megvan az eredmény. Valószínűleg nem túl nagy meglepetés, hogy többnyire a folytatások szerepelnek nedves álmainkban.

Resident Evil: Damnation - az első előzetes

Sok meglepetést hozott már eddig is a játékosok számára az idei Comic-Con, a felhozatalból pedig nem maradhat ki az új, Resident Evil CGI-film sem. A Resident Evil: Damnation a Degeneration folytatásaként mutatkozik be, és szeptemberben már láthatjuk is teljes pompájában.

Négy óra átvezető lesz a Resident Evil 6-ban

Már a kipróbálható verzióban is percekig moziztunk, de a végleges játék egészen pontosan 4 óra 15 perc átvezető jelentettel lesz felvértezve. A Resident Evil 6 történetmesélésébe nem tudunk belekötni: az már biztos, hogy kellően meg lesz ágyazva a küldetéseknek. Ez rekordnak számít.

Resident Evil 6 - Ada Wong is játszható karakter?

A GameFAQs felhasználói beleásták magukat a héten megjelent Resident Evil 6 kipróbálható verziójának mappaszerkezetébe és rájöttek arra, hogy Chris, Leon és Jake mellett Ada Wong is játszható karakter lesz. Ha ez így van, igazi sztárparádé várható ősszel. De ez még nem minden!

Tölthető a Resident Evil 6 demója

A korábbi ígéreteknek megfelelően a minap befutott az új Resident Evil kipróbálható változata, azonban egyelőre nem érheti el mindenki: a letöltéshez szükséged lesz egy Xbox 360-ra és a Dragon's Dogma egy kópiájára, amiben megtalálod a kulcsot az aktiváláshoz. A többieknek két hónapot kell várniuk.

Traileren a Resident Evil Chronicles HD Collection

Tegnap új előzetessel jelentkezett a Resident Evil Chronicles HD Collection, mely összefoglalja az eddig megjelent railshootereket, s mindezt Move-támogatással és felhúzott grafikával egészíti ki. A trailerben látható fickó él-hal a táncjátékokért - vesztére, mert így figyelmen kívül hagyja a zombikat.