Resident Evil 6 PC, PS3, X360

Nincs mese, nincs lazítás: jön a Resident Evil "igazi" hatodik része.
Típus: Akció, Horror

Resident Evil 6 - ilyen lesz a Collector's

Azt már a bejelentés óta tudjuk, hogy lesz gyűjtői kiadás a Resident Evil 6-ból és az utóbbi idők tapasztalatai alapján azt is sejteni lehetett, hogy a Capcom nem fogja elaprózni a dolgot. Nos, szerencsére ez beigazolódott, tele van különböző frankó cuccokkal a csomag.

Resident Evil 6 - Leon, a profi

Új játékmeneti videóval kedveskedett nekünk a Capcom a Resident Evil 6 kapcsán. Ezúttal Leon kampányába tekinthetünk bele csaknem húsz percen át. Helyszínünk Tall Oaks, ahol roppant feszült légkör uralkodik, tekintve, hogy a zombik minden sarkon fenyegető veszély jelentenek.

Itt a Resident Evil: Retribution trailere

A Sony Pictures fellőtte a sorok következő Kaptár film előzetesét, melyben az elmaradhatatlan Milla Jovovich lövöldözi a fertőzöttek és az Umbrella seregét. Lassítva és a 3D-vel bőkezűen nyakon öntve. A videojátékot csak gyengén karcolgatja a sztori, de nem is ezért szeretjük.

E3 2012: Resident Evil 6 különóra, antológia

Az E3 szelleme még mindig körülleng mindent, innen származnak a következő látnivalók. Jake kampányába már belepillanthattunk a napokban, Chris és Leon munkássága talonban heverészett. Csaknem egyórás tömény gameplay jelenet következik, továbbá RE6 Anthology és Archives részletek.

E3 2012: Resident Evil 6 - Jake a porondon

A Capcom túlélőhorrorjában legkevesebb három játszható karakter kap helyet: Leon és Chris mellett Wesker fiát, Jake-et is irányíthatjuk majd. A fiatalembert mindmáig homály fedte, de az E3 arra is jó, hogy betekinthetünk az ő kampányába. Ő sem veti meg az akciót.

E3 2012: Ropogós traileren a Resident Evil 6

A redmondiak tegnapi parasztvakításán betekinthettünk a Resident Evil 6 játékmenetébe, a friss trailert viszont csak ma tette közzé a Capcom. A történet több szálon bonyolódik, futás közben is lőhetünk, a fertőzésre továbbra sincs gyógymód. Esernyőt hozz magaddal - képeső is várható!

E3 2012: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az E3-as sajtókonferenciákat a Microsoft kezdi meg, reményeink szerint izgalmas bejelentésekkel teszik emlékezetessé a redmondiak az estét. Az eseményt természetesen a korábbi szokásainknak megfelelőn élőben közvetítjük, kövessetek bennünket, azonnal szállítjuk a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: Resident Evil 6 menet közben

Egy viszonylag hosszú in-game bemutatót láthattunk, meglepetésre a Microsoft sajtókonferenciáján. Ebből már azért nagyjából le lehet szűrni, mire számíthatunk, már ami Leon részét illeti a történetbe. Igazi akciófilmekbe illő jeleneteknek lehetünk szem- és fültanúi.

2015-ben jöhet a következő Devil May Cry

Legalábbis a becslések szerint, a Capcom ugyanis a legutóbbi tervei szerint minimálisra csökkentené a folytatások megjelenései között eltelt fejlesztési időt: a vállalat úgy gondolja, két és fél év lenne a járható út, ezt a forgatókönyvet követik majd a Devil May Cry, a Resident Evil és a Lost Planet esetében is.

7 milliós eladást vár a Capcom a Resi 6-tól

Nagy elvárásai vannak a Capcomnak a Resident Evil 6-tal kapcsolatban, az újjáélesztett Devil May Cryjal kapcsolatban azoban jóval kevesebbet remélnek. Továbbra is kérdés, hogy az átalakított Dante képes lesz-e meghódítani a régi rajongókat.