Resident Evil 6 PC, PS3, X360

Nincs mese, nincs lazítás: jön a Resident Evil "igazi" hatodik része.
1342602033

Resident Evil 6 - trailer a Comic-Conról

Naná, hogy a Capcom is képviseltette magát a múlt hét végén lezajlott San Diego-i Comic-Conon, ahol újabb kedvcsinálót vetítettek le a Resident Evil 6-ból. A sötét és baljós légkör már alapnak számít a demó óta, az ijesztgetés mellett azért éhes zombik is vannak dögivel.
1342355400

Ezeket a játékokat várjuk a felmérés szerint

A Nielsen úgy gondolta, ideje felmérni, hogy 2012-ben milyen játékokat várunk leginkább. A gondolatot pedig tett követte, és 4800 kitöltött kérdőív után megvan az eredmény. Valószínűleg nem túl nagy meglepetés, hogy többnyire a folytatások szerepelnek nedves álmainkban.
1342351800

Resident Evil: Damnation - az első előzetes

Sok meglepetést hozott már eddig is a játékosok számára az idei Comic-Con, a felhozatalból pedig nem maradhat ki az új, Resident Evil CGI-film sem. A Resident Evil: Damnation a Degeneration folytatásaként mutatkozik be, és szeptemberben már láthatjuk is teljes pompájában.
1341910842

Négy óra átvezető lesz a Resident Evil 6-ban

Már a kipróbálható verzióban is percekig moziztunk, de a végleges játék egészen pontosan 4 óra 15 perc átvezető jelentettel lesz felvértezve. A Resident Evil 6 történetmesélésébe nem tudunk belekötni: az már biztos, hogy kellően meg lesz ágyazva a küldetéseknek. Ez rekordnak számít.
1341591458

Resident Evil 6 - Ada Wong is játszható karakter?

A GameFAQs felhasználói beleásták magukat a héten megjelent Resident Evil 6 kipróbálható verziójának mappaszerkezetébe és rájöttek arra, hogy Chris, Leon és Jake mellett Ada Wong is játszható karakter lesz. Ha ez így van, igazi sztárparádé várható ősszel. De ez még nem minden!
1341392400

Tölthető a Resident Evil 6 demója

A korábbi ígéreteknek megfelelően a minap befutott az új Resident Evil kipróbálható változata, azonban egyelőre nem érheti el mindenki: a letöltéshez szükséged lesz egy Xbox 360-ra és a Dragon's Dogma egy kópiájára, amiben megtalálod a kulcsot az aktiváláshoz. A többieknek két hónapot kell várniuk.
1341226835

Traileren a Resident Evil Chronicles HD Collection

Tegnap új előzetessel jelentkezett a Resident Evil Chronicles HD Collection, mely összefoglalja az eddig megjelent railshootereket, s mindezt Move-támogatással és felhúzott grafikával egészíti ki. A trailerben látható fickó él-hal a táncjátékokért - vesztére, mert így figyelmen kívül hagyja a zombikat.
1340612601

Resident Evil 6 - ilyen lesz a Collector's

Azt már a bejelentés óta tudjuk, hogy lesz gyűjtői kiadás a Resident Evil 6-ból és az utóbbi idők tapasztalatai alapján azt is sejteni lehetett, hogy a Capcom nem fogja elaprózni a dolgot. Nos, szerencsére ez beigazolódott, tele van különböző frankó cuccokkal a csomag.
1340258736

Resident Evil 6 - Leon, a profi

Új játékmeneti videóval kedveskedett nekünk a Capcom a Resident Evil 6 kapcsán. Ezúttal Leon kampányába tekinthetünk bele csaknem húsz percen át. Helyszínünk Tall Oaks, ahol roppant feszült légkör uralkodik, tekintve, hogy a zombik minden sarkon fenyegető veszély jelentenek.
1339740009

Itt a Resident Evil: Retribution trailere

A Sony Pictures fellőtte a sorok következő Kaptár film előzetesét, melyben az elmaradhatatlan Milla Jovovich lövöldözi a fertőzöttek és az Umbrella seregét. Lassítva és a 3D-vel bőkezűen nyakon öntve. A videojátékot csak gyengén karcolgatja a sztori, de nem is ezért szeretjük.