Resident Evil 6 PC, PS3, X360

Nincs mese, nincs lazítás: jön a Resident Evil "igazi" hatodik része.
Típus: Akció, Horror

Resident Evil 6 - ingyenesek a lemezen lévő DLC-k

A Capcom letette a nagy esküt, miszerint nem követi el ugyanazt a hibát, amit korábban, azaz a Resident Evil 6 lemezén felfedezett DLC-k teljesen ingyenesek lesznek. A No Hope mód, illetve Ada kampányát egy frissítéssel elérhetővé teszik, néhányat a ResidentEvil.net nyit meg.

Resident Evil 6 - a Capcom válaszol a kritikákra

A japán kiadó történetének legnagyobb költségvetésű és legnagyobb csinnadrattát kapott játékáról beszélhetünk a Resident Evil 6 kapcsán. A kritikusok nem voltak elájulva tőle, meglehetősen vegyes értékeléseket kapott; a Capcom szerint a rajongóknak el kell fogadniuk az újításokat.

Resident Evil 6 teszt

Washington DC, Egyesült Államok. Adam Benford elnök történelmi bejelentésre készül, a nyilvánosság ma este végre megismeri a Raccoon City incidens titkos részleteit. A kamerák kereszttüzében azonban újabb tragédia történik. A Fehér Házat biológiai támadás éri.

Resident Evil 6 - leszállítási rekord a Capcomnál

A Capcom történetének legjobb startja van kilátásban, elvégre a Resident Evil 6-példányokból szállítottak le a legtöbbet a boltok polcaira. Minden más Capcom-játéknál többet, így a japánok összetehetik a kezüket abban reménykedve, hogy el is fogják adni mindet, dacára a vegyes kritikáknak.

Resident Evil 6 launch party

Élőholtak portyáznak Budapest utcáin, a rothadó hús szaga messzire száll. Elbarikádoztuk magunkat a belvárosban, a C-vírus kiszabadult, a remény a túlélésre minden perccel egyre kevesebb. Ha olvassátok ezt az üzenetet, az valószínűleg azt jelenti, hogy már nem élek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenések és filmpremierek listája, lássuk, mivel játszhatunk, mit nézhetünk majd a következő napokban! Ezúttal a legnagyobb cím kétségkívül a Resident Evil 6 - éppen most zajlik a budapesti launch party -, de lesz más finomság is a felhozatalban.

Hétfőn lesz a Resident Evil 6 launch partyja

Jövő héten kerül boltokba a Resident Evil várva-várt hatodik része, amit illő módon kell megünnepelni: az Alex Menrich Gaming Community és a hazai forgalmazó szervezésében launch partyt tartanak a premier apropóján. Tedd szabaddá a hétfő estédet, és irány Budapest!

Bejelentették a PSN Day 1 Digital szolgáltatást

A Sony amerikai részlege bejelentette vadonatúj digitális szolgáltatását, amellyel számos közelgő játékot PlayStation Networkön keresztül is letölthetünk a megjelenés napján. Az októbertől induló program keretében "PSN Day 1 Digital" menüponttal bővül a PlayStation Store.

TGS 2012: Ropogós Resident Evil 6-előzetes

A múltheti Tokyo Game Show alkalmával már kaptunk egy trailert a Resident Evil 6-ból, ám a Capcom volt olyan kedves, és tegnap pár új jelenetet tartalmazó alternatív kedvcsinálót is közzétett. A rajongóknak sem kell több, bizonyára kockáról-kockára ki fogják elemezni az újdonságokat.

TGS 2012: Még várni kell a PC-s Resident Evil 6-ra

A Tokyo Game Shown is képviseltette magát a Resident Evil 6, de a napokban nemcsak friss előzetessel, hanem egy nem elhanyagolható információmorzsával is gazdagodtunk: eszerint elkészül PC-re a várva-várt játék, viszont a munkálatok még alig kezdődtek el, így kell várni a megjelenésre egy kicsit.