Resident Evil 6 PC, PS3, X360

Nincs mese, nincs lazítás: jön a Resident Evil "igazi" hatodik része.
1356267600

Resident Evil 6 - retro skinek a láthatáron

Igazi nyalánksággal készül a Capcom a Resident Evil 6-rajongók számára, amiből azok részesülhetnek majd, akik részt vesznek a játék online multiplayer eseményeiben. Az első ilyen a jövő héten lesz.
1355936400

Gyengültek a Resident Evil 6 eladásai

Noha ez önmagában nem lenne meglepő tény, a Capcom szerint a gyengülés erőteljesebb a vártnál, részben ezért is kénytelen módosítani az aktuális pénzügyi évre vonatkozó előrejelzésein. Késik a Monster Hunter 4 is.
1355765269

Márciusban jön a PC-s Resident Evil 6

A Capcom elárulta végre, hogy mikor érkezik meg PC-re a Resident Evil hatodik része, emellett fény derült a játék gépigényére is. Közben megérkezett a legújabb frissítés, amit januárban egy másik követ majd.
1354708800

Két hét múlva egészül ki a Resident Evil 6

Három új többjátékos móddal bővül a Resident Evil 6 repertoárja, a minap kaptunk is belőlük egy adag látnivalót. Az újdonságok két hét múlva teszik tiszteletüket, egyelőre kizárólag az Xbox Live-on.
1351699235

Bejött a Capcomnak a Resident Evil 6

Az üzleti jelentésekből a Capcom sem maradhat ki. A japán vállalat közzétette legfrissebb eredményeit, melyek mindenképpen biztató adatokat mutatnak: a kiadó nyeresége érezhetően nőtt a tavalyi év hasonló időszakához képest, s mindezt a Dragons Dogma és a Resident Evil 6 eladásainak köszönheti.
1351508406

Cliff Bleszinski megjavítaná a Resident Evilt

Az Epic egykori megmondóemberében, Cliffy B-ben nem tett mély benyomást a Resident Evil legutóbbi része, legalábbis erről tanúskodik egyik új Twitter-bejegyzése, amit a Capcomnak címzett. A jelenleg szabadúszó designer "megjavítaná" a Resident Evil-frencsájzt. A kiadó vette a poént.
1351148400

Wii U-exkluzív Resident Evil készülhet

Noha a Capcom hivatalosan még nem jelentett be semmit, csupán hangosan gondolkodik, elképzelhető, hogy olyan Resident Evil jelenhet meg a jövőben, amit kifejezetten a Wii U képességeihez igazítana. A Nintendo új konzolja ismét egyedi kontrollerrel érkezik, ezt minden cím sajátos módon használja ki.
1349964000

Resident Evil 6 - ingyenesek a lemezen lévő DLC-k

A Capcom letette a nagy esküt, miszerint nem követi el ugyanazt a hibát, amit korábban, azaz a Resident Evil 6 lemezén felfedezett DLC-k teljesen ingyenesek lesznek. A No Hope mód, illetve Ada kampányát egy frissítéssel elérhetővé teszik, néhányat a ResidentEvil.net nyit meg.
1349596807

Resident Evil 6 - a Capcom válaszol a kritikákra

A japán kiadó történetének legnagyobb költségvetésű és legnagyobb csinnadrattát kapott játékáról beszélhetünk a Resident Evil 6 kapcsán. A kritikusok nem voltak elájulva tőle, meglehetősen vegyes értékeléseket kapott; a Capcom szerint a rajongóknak el kell fogadniuk az újításokat.
1349388153

Resident Evil 6 teszt

Washington DC, Egyesült Államok. Adam Benford elnök történelmi bejelentésre készül, a nyilvánosság ma este végre megismeri a Raccoon City incidens titkos részleteit. A kamerák kereszttüzében azonban újabb tragédia történik. A Fehér Házat biológiai támadás éri.