Resident Evil 6 PC, PS3, X360

Nincs mese, nincs lazítás: jön a Resident Evil "igazi" hatodik része.
Típus: Akció, Horror

Itt a Resident Evil 6 új demója

Ahogy a Capcom megígérte, a minap befutott a Resident Evil 6 második demója, amely nemcsak új jelenetekbe enged betekintést, de az online kooperatív módot is kipróbálhatják azok a játékosok, akik veszik a fáradtságot a letöltésére. A kiadó emellett furcsa trailerrel borzolja a kedélyeket.

Resident Evil: Retribution - jó is, meg nem is

Az Egyesült Államokban az elmúlt hét legnézettebb filmje volt a Resident Evil: Retribution, azonban az ötödik epizód még így is a második legrosszabb rajtot vette a Resident Evil alapján készült mozifilmek között. Globális szinten vélhetően jobban teljesít majd a legújabb felvonás.

Resident Evil 6 - új látnivalók, DLC-infók

A mai napon már befutott egy új előzetes a Resident Evil 6-ról, ám a napot koronázzuk meg egy sejtelmes élőszereplős trailerrel! Az is nyilvánvalóvá vált, hogy a DLC-k ideiglenes Xbox-exkluzivitást élveznek, továbbá sikerült szert tenni a következő animációs film, a Damnation egyik jelenetére is.

Resident Evil 6 - bőrdzsekis kiadás és új trailer

Végre az európaiak is megrendelhetik a Resident Evil 6 legértékesebb kiadását: a gyűjtőknek szánt csomagban egy bőrdzseki is található, éppen olyan, amilyet Leon viselt az akciói során. Egyúttal a minap egy új előzetes is befutott az anyagból - szinte el sem hisszük, hogy három hét múlva itt a megjelenés!

Két hét múlva érkezik a Resident Evil 6 új demója

Egy második demóverzióval is kedveskedik nekünk a Capcom, miután a Dragon's Dogma vásárlói megkapták az első kipróbálható változatot a Resident Evil 6-ból. Szeptember 18-án Chris, Leon és Jake kampányába egyaránt betekinthetünk egy-egy nyúlfarknyi misszió erejéig.

Resident Evil 6 - lopott készletet árulnak

Nem hétköznapi incidensbe bonyolódott a Capcom, a Resident Evil 6 kapcsán múlt hétvégén érkeztek olyan hírek, miszerint a játékot néhány lengyel üzletben már most, a hivatalos megjelenés előtt egy hónappal meg lehetett vásárolni. Mint kiderült, a hír nem kacsa, és nemcsak egyszerű tévedésről van szó.

Resident Evil 6 - videón az online szolgáltatás

Aranylemezre került a Resident Evil hatodik része, s a Capcom lerántotta a leplet a Resident Evil.net sajátosságairól. Információkat találunk rajta a fegyverek statisztikájáról, barátaink teljesítményéről, szóval igazi közösségi találkahely lesz a rendszer az új rész megjelenésekor.

GC 2012: Az utolsó videócsokor

A hosszú hétvége folyamán is éreztük a Gamescom utóhatásait - számos mozgókép látott napvilágot olyan címekből, mint a DmC, a Splinter Cell: Blacklist, Far Cry 3 és a Counter-Strike: Global Offensive. Semmiről nem akarunk lemaradni, így ömlesztve nyújtjuk át az olvasóinknak!

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.

GC 2012: Online szolgáltatást kap a Resident Evil

Készül a Resident Evil Call of Duty Elite-je, ha élhetünk ezzel a képzavarral, a Resident Evil.net egy olyan online szolgáltatás lesz, ami egy kalap alatt fogja össze a sorozat egyes epizódjait. Itt összegzik a játékosok statisztikáit, lesznek eventek és feloldható jutalmak is.