Resident Evil 6 PC, PS3, X360

Nincs mese, nincs lazítás: jön a Resident Evil "igazi" hatodik része.
1349362809

Resident Evil 6 - leszállítási rekord a Capcomnál

A Capcom történetének legjobb startja van kilátásban, elvégre a Resident Evil 6-példányokból szállítottak le a legtöbbet a boltok polcaira. Minden más Capcom-játéknál többet, így a japánok összetehetik a kezüket abban reménykedve, hogy el is fogják adni mindet, dacára a vegyes kritikáknak.
1349134714

Resident Evil 6 launch party

Élőholtak portyáznak Budapest utcáin, a rothadó hús szaga messzire száll. Elbarikádoztuk magunkat a belvárosban, a C-vírus kiszabadult, a remény a túlélésre minden perccel egyre kevesebb. Ha olvassátok ezt az üzenetet, az valószínűleg azt jelenti, hogy már nem élek.
1349113705

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenések és filmpremierek listája, lássuk, mivel játszhatunk, mit nézhetünk majd a következő napokban! Ezúttal a legnagyobb cím kétségkívül a Resident Evil 6 - éppen most zajlik a budapesti launch party -, de lesz más finomság is a felhozatalban.
1348755469

Hétfőn lesz a Resident Evil 6 launch partyja

Jövő héten kerül boltokba a Resident Evil várva-várt hatodik része, amit illő módon kell megünnepelni: az Alex Menrich Gaming Community és a hazai forgalmazó szervezésében launch partyt tartanak a premier apropóján. Tedd szabaddá a hétfő estédet, és irány Budapest!
1348666224

Bejelentették a PSN Day 1 Digital szolgáltatást

A Sony amerikai részlege bejelentette vadonatúj digitális szolgáltatását, amellyel számos közelgő játékot PlayStation Networkön keresztül is letölthetünk a megjelenés napján. Az októbertől induló program keretében "PSN Day 1 Digital" menüponttal bővül a PlayStation Store.
1348653609

TGS 2012: Ropogós Resident Evil 6-előzetes

A múltheti Tokyo Game Show alkalmával már kaptunk egy trailert a Resident Evil 6-ból, ám a Capcom volt olyan kedves, és tegnap pár új jelenetet tartalmazó alternatív kedvcsinálót is közzétett. A rajongóknak sem kell több, bizonyára kockáról-kockára ki fogják elemezni az újdonságokat.
1348210800

TGS 2012: Még várni kell a PC-s Resident Evil 6-ra

A Tokyo Game Shown is képviseltette magát a Resident Evil 6, de a napokban nemcsak friss előzetessel, hanem egy nem elhanyagolható információmorzsával is gazdagodtunk: eszerint elkészül PC-re a várva-várt játék, viszont a munkálatok még alig kezdődtek el, így kell várni a megjelenésre egy kicsit.
1347978806

Itt a Resident Evil 6 új demója

Ahogy a Capcom megígérte, a minap befutott a Resident Evil 6 második demója, amely nemcsak új jelenetekbe enged betekintést, de az online kooperatív módot is kipróbálhatják azok a játékosok, akik veszik a fáradtságot a letöltésére. A kiadó emellett furcsa trailerrel borzolja a kedélyeket.
1347876000

Resident Evil: Retribution - jó is, meg nem is

Az Egyesült Államokban az elmúlt hét legnézettebb filmje volt a Resident Evil: Retribution, azonban az ötödik epizód még így is a második legrosszabb rajtot vette a Resident Evil alapján készült mozifilmek között. Globális szinten vélhetően jobban teljesít majd a legújabb felvonás.
1347382817

Resident Evil 6 - új látnivalók, DLC-infók

A mai napon már befutott egy új előzetes a Resident Evil 6-ról, ám a napot koronázzuk meg egy sejtelmes élőszereplős trailerrel! Az is nyilvánvalóvá vált, hogy a DLC-k ideiglenes Xbox-exkluzivitást élveznek, továbbá sikerült szert tenni a következő animációs film, a Damnation egyik jelenetére is.