Resident Evil 6 PC, PS3, X360

Nincs mese, nincs lazítás: jön a Resident Evil "igazi" hatodik része.
Típus: Akció, Horror

Resident Evil 6 - harmincórás játékidő

A Capcom sikervárományos zombis játékának folytatása a jelek szerint háromszor hosszabb lesz, mint a Resident Evil 5 - ezt maga a játék rendezője, Eiichiro Sasaki erősítette meg a minap. Minden szereplő önálló kampányt kap, s így körülbelül harmincórás játékidővel számolhatunk.

Resident Evil 6 - előrehozott megjelenés, új videó

Csupa örömhíreket kapunk ma a Capcom háza tájáról: nem elég, hogy bejelentette a Lost Planet 3-at, már azt is tudjuk, hogy előrehozta a Resident Evil 6 megjelenési dátumát másfél hónappal, s e mellé új előzetest is kaptunk a zombis címből. A munkálatok jó ütemben haladnak.

Resident Evil - marad az akció-orientált irány

A Resident Evil producere szerint a horrorpiac túl kicsi a sorozat számára, muszáj nagyobb közönséget megcélozni, hogy életképes maradhasson a Resident Evil cím. Ennek köszönhető, hogy a készítők elhúztak az akciójátékok irányába is, és a jelek szerint szeretnének maradni ezen az ösvényen.

Nem a múltba néz a Resident Evil

Néhányan azt várják a Capcomtól, hogy a Resident Evil első részeiből merítsen, hozza vissza a túlélőhorror hangulatot, és forgassa vissza az idő kerekét a kilencvenes évekbe. A Capcom azonban köszöni szépen az aggódást, de nem a múltból akar élni.

A Resident Evil 6 demójával jön a Dragon's Dogma

Az ígéreteknek megfelelően a Capcom kiadta a Dragon's Dogma sztori-előzetesét, ám a kiadó nem volt rest két finom hírrel is megspékelni a sajtólevelét. Megerősítette a játék megjelenési dátumát és azt is elárulta, hogy a Dragon's Dogma mellé megkapjuk a Resident Evil 6 demóját - legalábbis a kódot hozzá.

Resident Evil 6 - a Capcom legnagyobb projektje

A Capcom szerényen elhintette, hogy eddig egyetlen játékán sem dolgozott olyan sok ember, mint a Resident Evil hatodik részén. Bár önmagában ez nem garancia a minőségre, az alapvetően szerencsés kiindulóhelyzet, ha egy kiadó rászánja a pénzt és az erőforrást az aktuális projektjeire.

Resident Evil 6 - 70 ezer zombi tör az életünkre

Az egész játéksajtó a Resident Evil hatodik részétől hangos, pedig még csak a múlt héten jelentették be. Tegnap számoltunk be róla, hogy van rá esély, hogy a sorozatban elsőként egy hatfős kooperatív módnak örülhetünk. Amire szükség is van, elvégre egyedül nehéz lenne hetvenezer zombit megölni.

Hatfős kooperatív mód a Resident Evil 6-ban?

Ha hihetünk az Xbox hivatalos oldalán megjelent adatlapnak, a Resident Evil év végén érkező hatodik részében hatfős kooperatív mód is várja a rajongókat, ami még soha nem fordult elő a sorozat történetében. A Capcom nem árult el semmit hivatalos részletet a játék többjátékos porciójáról.

Resident Evil 6 - új infók és képek érkeztek

A csütörtök esti Capcom-bejelentés során a játék producere, Hiroyuki Kobayashi végig a színpadon volt és sok más érdekességet megosztott a nagyközönséggel. A fejlesztők leszögezték, hogy mindinkább a félelemkeltésre építenek, miközben maga a játék a lehető legjobb minőségű lesz.

Itt a Resident Evil: Retribution első előzetese

Ha már a Resident Evil 6-tal indítottuk a napot, folytassuk a filmadaptációval, elvégre szeptemberben kerül a mozikba a Kaptár ötödik része. Tegnap befutott a Milla Jovovich kisasszony főszereplésével készült film előzetese, mely sokat nem árul el, csak annyit, hogy lesz benne akció és zombik is dögivel.