Resident Evil 6 PC, PS3, X360

Nincs mese, nincs lazítás: jön a Resident Evil "igazi" hatodik része.
Típus: Akció, Horror

Rebootolják a Resident Evil-sorozatot?

A hamarosan nagygépekre megjelenő Resident Evil: Revelations producere, Masachika Kawata a minap azt nyilatkozta, hogy elképzelhető, hogy a jövőben újraindítják a sorozatot, elsősorban a horrorjegyekre koncentrálva.

Ingyenes játékmóddal jön a PC-s Resident Evil 6

A márciusban megjelenő PC-s Resident Evil 6 tulajdonosai ingyen megkapják majd a Siege játékmódot, amiért a konzolosoknak egyébként fizetniük kell. Emellett látnivalókkal is szolgálhatunk a számítógépes változatból.

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

Resident Evil 6 - retro skinek a láthatáron

Igazi nyalánksággal készül a Capcom a Resident Evil 6-rajongók számára, amiből azok részesülhetnek majd, akik részt vesznek a játék online multiplayer eseményeiben. Az első ilyen a jövő héten lesz.

Gyengültek a Resident Evil 6 eladásai

Noha ez önmagában nem lenne meglepő tény, a Capcom szerint a gyengülés erőteljesebb a vártnál, részben ezért is kénytelen módosítani az aktuális pénzügyi évre vonatkozó előrejelzésein. Késik a Monster Hunter 4 is.

Márciusban jön a PC-s Resident Evil 6

A Capcom elárulta végre, hogy mikor érkezik meg PC-re a Resident Evil hatodik része, emellett fény derült a játék gépigényére is. Közben megérkezett a legújabb frissítés, amit januárban egy másik követ majd.

Két hét múlva egészül ki a Resident Evil 6

Három új többjátékos móddal bővül a Resident Evil 6 repertoárja, a minap kaptunk is belőlük egy adag látnivalót. Az újdonságok két hét múlva teszik tiszteletüket, egyelőre kizárólag az Xbox Live-on.

Bejött a Capcomnak a Resident Evil 6

Az üzleti jelentésekből a Capcom sem maradhat ki. A japán vállalat közzétette legfrissebb eredményeit, melyek mindenképpen biztató adatokat mutatnak: a kiadó nyeresége érezhetően nőtt a tavalyi év hasonló időszakához képest, s mindezt a Dragons Dogma és a Resident Evil 6 eladásainak köszönheti.

Cliff Bleszinski megjavítaná a Resident Evilt

Az Epic egykori megmondóemberében, Cliffy B-ben nem tett mély benyomást a Resident Evil legutóbbi része, legalábbis erről tanúskodik egyik új Twitter-bejegyzése, amit a Capcomnak címzett. A jelenleg szabadúszó designer "megjavítaná" a Resident Evil-frencsájzt. A kiadó vette a poént.

Wii U-exkluzív Resident Evil készülhet

Noha a Capcom hivatalosan még nem jelentett be semmit, csupán hangosan gondolkodik, elképzelhető, hogy olyan Resident Evil jelenhet meg a jövőben, amit kifejezetten a Wii U képességeihez igazítana. A Nintendo új konzolja ismét egyedi kontrollerrel érkezik, ezt minden cím sajátos módon használja ki.