The Last of Us PlayStation

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
1330439443

The Last of Us - merőben eltér az Unchartedektől

A két Naughty Dog-veterán, Bruce Straley és Neil Druckmann elhintett pár konkrétumot a PlayStation Magazine aktuális számában a The Last of Us-ról. Ebből kiderül, hogy a játék merőben eltér az Unchartedektől, s inkább a történetre fókuszál, mintsem az ugribugrira.
1328792431

Látványos The Last of Us képek érkeztek

Bruce Straley és Neil Druckmann, a Naughty Dog fejlesztésének vezetői elmondták, hogy a The Last of Us-t különböző posztapokaliptikus könyvek és a BBC dokumentumfilmjei inspirálták. Egyébként már húsz évvel járunk a világvégét kiváltó esemény után. Ezt a város is megsínylette.
1328601600

Az új Jak and Daxter helyett készül a The Last of Us

A Naughty Dog társelnöke szerint a stúdió második csapata a Jak and Daxter folytatásán ötletelt, mielőtt belevágott volna a The Last of Us munkálataiba. Evan Wells nem zárta ki, hogy a fejlesztőcég előbb-utóbb újra visszatér a közkedvelt duó kalandjaihoz, de erre egyelőre nem sok sansz van.
1328536800

Online mód is lesz a The Last of Usban

A Game Infomer jóvoltából napvilágot látott némi konkrét infomáció a Naughty Dog következő nagy dobása, a The Last of Us kapcsán. Ezek alapján a játék története ugyan nem nagy szám, ugyanakkor ha a fejlesztők ügyesek, a hangulata egyedivé varázsolhatja a címet.
1328259615

The Last of Us - az első ingame képek

A Naughty Dog eljövendő új játéka merőben más stílusban nyúl a posztapokaliptikus témához, hiszen dokumentarista jelleggel mutatja be hőseink túlélésért vívott küzdelmeit. A Game Informer közölte le a The Last of Us első ingame screenshotjait, melyek igen durván néznek ki. Remek korban élünk!
1328193028

Motion capture a The Last of Us-szal

A Sonynak még mindig vannak rejtett tartalékai és igazán ígéretes exkluzív címei. Az egyik a Naughty Dog által készített The Last of Us. Hasonlóan az Unchartedekhez, ebben a túlélőhorrorban is fejlett motion capture technológiára hagyatkoznak a fejlesztők. Tekintsünk bele a munkájukba!
1324393200

Retteg a nextgentől a Naughty Dog

A Naughty Dog készíti a jelenlegi generáció legszebb játékait, úgyhogy mondhatjuk, hogy eléggé jól kiismerték a PlayStation 3 képességeit, s ki tudják használni annak közel teljes erejét. Nem csoda hát, hogy ennyi tapasztalat után a stúdió nagyon fél a következő generációtól.
1323943200

The Last of Us - az E3-on leplezték volna le

Impresszív, hogy a The Last of Us eddig titokban maradt - a Naughty Dog sem számított rá, hogy sikerül, főleg nem úgy, hogy eredetileg az E3-on akarták leleplezni, ráadásul egy kis utalást bele is tettek az Uncharted 3-ba. De sikerült, így lett ez a VGA 2011 legnagyobb meglepetése.
1323774000

Már két éve készül a The Last of Us

Nem apad el az információáramlás a The Last of Us kapcsán. A Naughty Dog csapata kétfelé oszlott mikor elkezdtek dolgozni a legújabb PS3-exkluzív címen. Ennek már két éve, de az Uncharted 3 végeztével már mindenki a The Last of Us-on izzad. Nem volt könnyű titokban tartani a játékot.
1323681071

The Last of Us - az Enslaved designere dirigálja

A VGA-t megelőző zseniális felszopóhadjárat után, a konkrét bejelentést követően megindultak a találgatások a legújabb PS3-exkluzív cím kapcsán. Sokan találgattak a szinkronhangok mögött rejtőző valódi arcokra, mígnem a Naughty Dog tisztázott pár nyitott kérdést.