Xbox 360

Az Xbox360 platformhoz tartozó hírek, cikkek és sajtóanyagok gyűjtőhelye.
Típus: Játékkonzol, Táblajáték

Frissítve: Drágább lesz az Xbox Live Gold-előfizetés

A Microsoft megerősítette, hogy az árfolyamváltozások miatt június végétől hat országban is emelkedni fog a Gold-előfizetés ára. A változás sajnos Magyarországot is érinteni fogja.

E3 2016: Részletek a Microsoft konferenciájáról

A redmondi cég is konferenciázik az idei E3 nulladik napján, a "megszokott" időpontban, de utána is érdemes lesz őket figyelned. Az eseményt élőben követheted az interneten és persze nálunk is.

A kedvenc Xbox 360-játékaink

A Microsoft a héten bejelentette, hogy leállítja az Xbox 360 gyártását, ezzel pedig az egyik kedvenc konzolunk búcsúzott. Most egy picit visszaemlékezünk, elmondjuk, mely játékokhoz kötődnek a legkedvesebb emlékeink a platformon!

Microsoft: csökkentek a konzoleladások bevételei

A Microsoft már nem hajlandó elárulni, mennyi Xboxot ad el, a konzoleladásokból származó bevételekről azonban beszámol - és azok visszaestek. Az Xbox One újabb árcsökkentése sem érte el a várt hatást.

A Microsoft leállítja az Xbox 360 gyártását

Tizenegy év után végleg búcsút intünk a redmondiak legsikeresebb konzoljának, az Xbox 360-nak. A Microsoft megerősítette, leállítja a gép gyártását, viszont az online szolgáltatásokat nem lövi le.

Frissítve: Már megint valami újat talált ki a Microsoft

Egyelőre csak egy marketinges kérdőívben tapogatózik a cég, arról kérdezi a játékosokat, megszabadulnának-e a használt digitális játékaiktól, ha cserébe a vételár 10 százalékát visszakapják.

Akadozik az Xbox Live működése

Ha gondotok akadt az Xbox Live használatával, akkor a hiba nem a Ti készüléketekben van, ugyanis a szolgáltatás több fontos funkciója is csak korlátozottan működik jelenleg. A Microsoft tud a hibáról, már dolgoznak rajta.

Frissítve: Mindenki akciózik karácsonykor

De tényleg: a Steamen, az Xbox Store-ban és a PlayStation Store-ban is leárazásokkal ünneplik a karácsonyt, és a Humble-csapat is most indította útjának a legújabb csomagját.

Xbox - pénteken indul a Black Friday Sale

Szuper hírünk van minden Xbox-tulajdonos számára, a Microsoft ugyanis ma megerősítette, hogy már a héten elrajtol az idei Black Friday Sale. A leárazási hullám Xbox One-on és Xbox 360-on is végig fog söpörni.

Ezek az Xbox 360-játékok futnak az Xbox One-on

A Microsoft közzétette azt a listát, amely azokat az Xbox 360-as játékokat vonultatja fel, amelyek első körben játszhatóak lesznek a visszafelé kompatibilitás élesítése után. A frissítésre sem kell sokat várni.