Unreal Tournament III

Kezdetben vala az Unreal Engine 3.0, mely okot adá az Epic Games-nek, hogy megteremtse az Unreal Tournament 2006-ot. A kiadó később Unreal Tournament 2007, majd Unreal Tournament 3 néven illeté őt...
Típus: FPS

Új Unreal-játékot szeretne az Epic?

Ugyan egyelőre halvány a reménysugár, az Epic elnöke most elismerte, hogy méltatlanul hanyagolták az Unreal franchise-t az elmúlt években, főként amiatt, hogy a Gears of War-sorozatra tudjanak koncentrálni. Elképzelhető azonban, hogy a legendás cím visszatér.

Epic: sok a buta felvásárlás a játékiparban

Az Epic Games európai főnöke úgy gondolja, hogy rengeteg az idióta felvásárlás a játékiparban, amikor nagy cégek olyan fejlesztőket vesznek meg, melyekkel igazából semmit nem tudnak kezdeni. Ugyanakkor ez néha jól is elsülhet, mert új ötletekhez vezethet.

Hackertámadás érte az Epic Games oldalait is

Oké, véletlenül jött ki így: alighogy kitettük a Codemasterst ért támadásról szóló cikket, máris jött a következő közlemény, amelyben Tim Sweeney, az Epic Games alapítótagja írja le, hogy támadás érte a cég weboldalait. A csapat már elhárította a problémákat, de jelszót mindenkinek cserélnie kell.

Capps: félelmetes idők a játékiparban

Az Epic elnöke szerint nem csak a cége, de az egész játékipar furcsa változások előtt áll, és nem lehet tudni, melyik út lesz a nyerő. Ráadásul ebben az egész bizonytalanságban az egydolláros játékok komolyan fenyegetik a teljesárú, dobozos megjelenéseket, ami szintén nem könnyíti meg a dolgukat.

GDC 2011: Az Epic bemutatta az új Unreal Engine-t

A fejlesztőcsapat minden szerénység nélkül azt állította tegnap San Franciscoban a sikeres játékmotorjuk következő változatáról, hogy "a következő generációs játékok így fognak kinézni". Az új beépített technológiák meggyőzőek, a jövő UE 3.0-s játékait nem kell félteni. Update: megérkeztek a képek!

Nem lesznek Gears 3-extrák a Bulletstormban

Az Epic sajnálattal közölte, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem lesznek feloldható Gears of War 3 spéci tartalmak azon Bulletstorm tulajdonosok részére, akik valamelyik korábbi Epic Games címmel (Unreal Tournament 3, Shadow Complex) már játszottak. A bétakulcs természetesen marad.

Gyorsabban döntünk az akciójátékok miatt

A rochesteri egyetem kutatói szerint az akciójátékokkal játszók gyorsabban döntenek a helyes megoldás mellett, mint azok, akik más műfajt preferálnak vagy nem is játszanak. Hiába, ha kint vagy a Call of Duty csatamezején, szükséges a jó helyzetfelismerés és az éberség, különben hamar fűbe harapsz.

Epic Games: Még mindig a PC-nek élünk!

Furcsa, de az egykori PC-s sztárcsapat legsikeresebb címe, a Gears of War elsősorban Xbox 360-on érhető el - pedig az Epic még mindig sokat foglalkozik a PC-vel.

Konzolokban van a pénz - az Epic elnöke szerint

Az Epic elnöke, Mike Capps megosztotta néhány gondolatát a különböző platformokra történő fejlesztésről és a kalózkodásról. Szerinte a konzolokban van a pénz.

Új Unreal játék hamarosan?

Az Epic oldalán rövid időre feltűnt egy logó és némi szöveg, mely arra enged következtetni, hogy a legendás Unreal hamarosan folytatódik!