God of War: Ascension PS3

Kratos bosszúja vajon megváltást hoz? Negyedszer is.
1363003200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem is lesz a hét túlzottan sűrű, nívós megjelenésből azért lesz egy-kettő. PC-re érkezik a StarCraft II folytatása, a zergekre összpontosító Heart of the Swarm, a PS3-asok pedig az új God of Warnak örülhetnek.
1362812400

God of War: Ascension - badass pillanatok

Napok vannak hátra a God of War: Ascension megjelenéséig, ez a néhány nap pedig újabb és újabb előzeteseket jelent. A mostani kifejezetten érdekes, azt mutatja be, hogy rendezhetjük át a pályát multiban.
1362646854

Kooperatív móddal jön a God of War: Ascension

Habár a jövő héten jelenik meg Kratos eredettörténete, a Sonynak maradt még bejelenteni valója a játékkal kapcsolatban. Trial of the Gods néven kooperatív játékmódot is tartalmaz a produktum.
1362578410

God of War: Ascension - ez itt Spárta!

Két új előzetes landolt nálunk a március 12-én megjelenő God of War: Ascensionről. Az elsőben a többjátékos módban szereplő mitológiai hősöket vehetjük szemügyre, majd Leónidasz királyt, egyenesen a 300 című filmből.
1362142821

God of War: Ascension - bemutatkozik az Empusa

Kratos eredettörténete sem leányálom, a spártai több mitológiai lénnyel akasztja össze a bajuszt. Köztük van a félelmetes Empusa is, aki még a gravitációval is dacol. A legújabb fejlesztői napló erről a szörnyetegről szól.
1361896200

God of War: Ascension - új single player előzetes

Megérkezett a God of War: Ascension új demója, vele együtt pedig megtekinthető a korábban már teaselt single player előzetes is. Közel három hét, és rá is vethetitek magatokat a végeredményre!
1361120400

God of War: Ascension - dátumot kapott a demó

A Sony bejelentette, hogy a hónap végén válik letölthetővé a God of War: Ascension single player demója, de korai hozzáférési lehetőséget is biztosít a rajongóknak. Az első 30 perc játszható majd végig.
1360738828

God of War: Ascension - a motion capture titkai

A jövő hónapban érkezik a God of War: Ascension, de sorra érkeznek a fejlesztés kulisszatitkaiba betekintő videók. Ezúttal a motion capture-ről lesz szó, természetesen valódi színészek felelnek a szereplők mozgásáért.
1359813607

Szombat délutáni galériafrissítés

Összeszedtük nektek a héten napvilágot látott screenshotokat, melyek idő hiányában egyenként nem kaptak külön posztot. Megcsodálhatjátok az új Dragon's Dogma, a PS Vitás Killzone és megannyi más cím kedvcsinálóit.
1359736351

God of War: Ascension - itt az élőszereplős trailer

Rendkívül jó élőszereplős trailert kapott a God of War: Ascension, amit a Super Bowl alatt is le fognak vetíteni - vélhetően vágott formában. Az előzetes elkészítésében az Imaginary Forces is közreműködött.