God of War: Ascension PS3

Kratos bosszúja vajon megváltást hoz? Negyedszer is.
1341505851

God of War: Ascension - Polyphemus haragja

A hivatalos PlayStation Blog vadiúj részleteket közölt a God of War: Ascension szörnyeiről - első körben a már unalomig ismert küklopszról, Polyphemusról lesz szó. A friss trailer ismét a sivatagos multiplayer pályára kalauzol minket, ahol pár látványos gerinctörésnek örülhetünk.
1340028000

Új God of War-csomagok a láthatáron

Két gyűjtői csomag is felütötte a fejét az online áruházak kínálatában a hétvégén. Az egyik természetesen a jövőre érkező God of War: Ascension rajongóknak szánt kiadása, a másik pedig egy novemberben megjelenő gyűjtemény, amiben az összes eddigi játék megtalálható lesz.
1339743656

God of War: Ascension single és multi videóduó

A Sony nem méri szűken az új God of War: Ascension kedvcsinálókat. Ezúttal az egyjátékos kampányba tekinthetünk bele, majd jönnek az online arénaharc rejtelmei. Kratos itt még ifjú spártai legény, lumbágója sincsen és nem káromolja az isteneket. Rókabőr netán?
1338908242

E3 2012: A harmadik galériafrissítés

Harmadik galériafrissítésünk során a tegnapi és a mai nap sztárjaiból csemegézünk. Olyan Halo 4 artworkök érkeztek, melyeket senkinek sem érdemes kihagynia, de jöttek be látnivalók a Watch Dogsból is, valamint a Quantic Dream új játékából, a Beyondból.
1338883860

E3 2012: Ez történt a Sony sajtókonferenciáján

Gyengék voltunk mind lelkileg, mind fizikailag - vagy csak vénülünk. Úgy döntöttünk, az eredeti tervekkel ellentétben nem követjük élőben a Sony sajtókonferenciáját, a japánok hajnali 3 órakor kezdődő bulijáról ezért csak egy összefoglalóval és persze a show felvételével készültünk.
1338883438

E3 2012: God of War: Ascension - dátum, videó

A Sony hajnali buliján megerősítették Kratos újabb kalandjának megjelenési dátumát, s emellett egy szép szelet gameplay felvételt is levetítettek belőle. A Sony Santa Monica ismét jól vizsgázott: a multiplayerrel megspékelve igazi God of War élményben lesz részünk tavasszal.
1335960026

Fél óra a God of War: Ascension társaságában

Lemaradtál volna a Sony livestream közvetítéséről, melyben lerántották a leplet a God of War: Ascension multiplayeréről? Itt az alkalom, hogy bepótold a közel félórás kedvcsinálót. Sajnos küklopsz barátunk ezúttal sem ússza meg ép bőrrel, azaz ép szemmel.
1335792522

God of War: Ascension - hivatalos a multiplayer

A God of War: Ascension a korábbi pletykáknak megfelelően multiplayer móddal érkezik, ezt a Sony a minap erősítette meg, egyúttal néhány screnshotot is mellékelt a többjátékos részből. Az ígéretek szerint a multi nem megy a kampány rovására, és a hangulat is a jól megszokott lesz.
1334818814

God of War: Ascension - az első infók, trailer

A Sony nagy bejelentésre készült a héten, de az Amazon webáruház, úgy látszik, idő előtt lelőtte a poént. A jelek szerint a God of War folytatásáról van szó, mely Ascension alcímmel kerül a boltokba. Borítóképünk és előzetesünk is van belőle, a játékot mostanra hivatalosan is bejelentették.
1334246400

God of War IV-bejelentés jövő héten?

Nem mintha nem lenne elég izgalmas játékbejelentésünk és hírünk mostanában, de a Sony minderre még rá akar pakolni egy lapáttal. A PlayStation hivatalos oldalán felbukkant egy új kép, mely alapján azonnal mindenki a God of War IV bejelentésére következtetett.