God of War: Ascension PS3

Kratos bosszúja vajon megváltást hoz? Negyedszer is.
1327325400

Februárban mutatják be a God of War IV-et?

A brit PLAY magazin értesülései szerint februárban jelentik be a God of War és a Syphon Filter negyedik részét is. A lap különösebben nem alapozta meg az információit, azonban legújabb összeállítása szerint előbb-utóbb hallani fogunk a várva-várt és elvileg még idén megjelenő folytatásokról.
1325431805

Online kooperatív a God of War IV-ben?

Habár hivatalosan még mindig nem létezik a God of War IV, a Sony különböző munkalehetőségei és néhány pletyka azért elárulja, hogy bizony gőzerővel készül a folytatás. Most talán az is kiderült, miért volt szüksége a Santa Monica-i stúdiónak online programozóra.
1320940800

God of War 4 - újra jövő szeptembert pletykálnak

Ha megkérdeznék, mi volt a PlayStation 2 legütősebb játéka, egyértelműen a God of Wart mondanám, ami gyakorlatilag a semmiből jött, és pofonvágott mindenkit. Keményen. Kissé furcsa tehát, hogy PS3-ra eddig csak egy rész érkezett. De ez változhat.
1303315200

Jövő szeptemberben jöhet az új God of War?

A Sony ugyan többször hangoztatta, hogy a God of War nem ért véget, csak az első trilógia zárult le, arról eddig nem igazán beszélt, hogy mégis hogyan, merre és mikor fogja folytatni a sorozatot. A PSM3 magazin értesülései szerint jövő szeptemberben jelenhet meg a God of War 4.