God of War: Ascension PS3

Kratos bosszúja vajon megváltást hoz? Negyedszer is.
1349949637

GoW: Ascension demó az Emlékmás Blu-Rayen

A Sony bejelentette, hogy az Emlékmás Blu-ray-lemezén megtaláljuk a God of War: Ascension single player demóját. Ez annyit tesz, hogy a kipróbálható változatot december 18-án érhetjük el. Ha szeretted a Colin Farrell főszereplésével készül sci-fit, és Kratos-rajongó vagy, jól fogsz járni!
1346518806

God of War: Ascension - bemutatkoznak a fúriák

Újabb főellenségről hullott le a lepel a God of War-játékok előzményeit feldolgozó Ascensionből, pont jókor, elvégre a régóta mutogatott küklopszot már kezdtük unni. A vérszomjas fúriák megvezetik a férfiembert, ám Kratos megálljt parancsol ágyékának, és lepofozza a némbereket.
1346418000

Előzmény lesz a God of War-film

Már szinte el is felejtettük, hogy készül, ugye? Elég régen jelentették be a God of War filmváltozatát, ám a projekt azóta is halad, bár néhány változtatásra szükség volt. A néhány változáshoz tartozik az is, hogy szinte teljesen újraírták a forgatókönyvet, hogy aktuálisabb legyen.
1346346056

Megvan a God of War: Ascension dátuma

A Sony végre lerántotta a leplet a God of War: Ascension megjelenési dátumáról. Kratos sötét múltja jövő márciusban elevenedik meg a képernyőkön - a tősgyökeres rajongók ráadásul kétféle speciális kiadást is választhatnak maguknak. Kíváncsiak vagyunk a multiplayer debütálásra!
1345102043

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.
1345013100

GC 2012: God of War: Ascension multis részletek

Amikor először hallottuk, hogy multiplayert tesznek a God of Warba, röhögtünk. Most már nem röhögünk annyira, mert az új információk és előzetes fényében bizony komolynak tűnik a dolog. Ráadásul hamarosan többen is belekóstolhatnak majd a bétateszt segítségével!
1343228400

Kratos elpuhul a következő God of Warban

Kratost sosem azért szerettük, meg béke-és-szerelem mentalitással mentette meg sarkvidékek jegesmedve állományát, majd komoly mennyiségű pénzt adományozott a gyerekkórházaknak. Hanem azért, mert iszonyatosan brutális volt, és mellé még egy hatalmas tahó is.
1342787428

A God of War és a nők elleni erőszak

Bár a God of War sorozat tagadhatatlanul az erőszakos videojátékok közé tartozik, a Sony Santa Monica mégis arra törekszik, hogy szorosan tartsa a gyeplőt: kiváltképp, ha a nők elleni erőszakról van szó. David Hewitt designmenedzser szerint egy küszöböt biztosan nem lép át Kratos.
1342004450

Hírek az NFS és a God of War filmekről

Két, videojátékos vonatkozású fülest kaptunk Hollywoodból. Az első hírmorzsa a Need for Speed mozival kapcsolatos, amelyről már pontosan tudjuk, hogy mikor kerül a filmszínházakba. A másik kiszemelt a God of War film, melynek forgatókönyvébe a Fűrész készítői nyúlnak bele.
1341505851

God of War: Ascension - Polyphemus haragja

A hivatalos PlayStation Blog vadiúj részleteket közölt a God of War: Ascension szörnyeiről - első körben a már unalomig ismert küklopszról, Polyphemusról lesz szó. A friss trailer ismét a sivatagos multiplayer pályára kalauzol minket, ahol pár látványos gerinctörésnek örülhetünk.