God of War: Ascension PS3

Kratos bosszúja vajon megváltást hoz? Negyedszer is.
1386062655

A Cryteknél dolgozik a God of War-direktor

Emlékeztek még arra, hogy Todd Papy elhagyta a Sony Santa Monicát? És arra, hogy mindezt Németországért? Nos, mint kiderült, a német úti cél nem más volt, mint a Crytek frankfurti stúdiója.
1383494400

Elhagyja a Sonyt a God of War: Ascension atyja

Todd Papy Németországért hagyja el a Sony Santa Monica csapatát, azt mondta viszont, hogy aggodalomra semmi ok, meglesznek a srácok nélküle is. Az új munkahelyéről egyelőre nem sokat lehet tudni.
1381734010

Már új projekten dolgoznak a God of War fejlesztői

A Sony Santa Monica befejezte a God of War: Ascension támogatását, s már teljes erőbedobással a következő projektjére koncentrál. Egyébként Kratos előzménytörténetét októberben letölthető formában is átélhetjük.
1374652802

Kibővült a God of War: Ascension

Nem, a kampány továbbra is kereknek tekinthető, a legújabb DLC-ben a God of War: Ascension többjátékos módját nyüstölök tehetik rá a mancsukat az új fegyverekre és kivégző mozdulatokra.
1373623200

Új játékmóddal bővült a God of War: Ascension

Ingyenes frissítés érkezett a God of War: Ascensionhöz, ami egyebek mellett egy teljesen új játékmóddal is kibővíti a multiplayert. Ha még nem tetted el a fiókodba a játék lemezét, mindenképpen repülj rá!
1372935654

GoW: Ascension - próbáld ki az új fegyvereket!

A Sony jóvoltából most minden God of War: Ascension-tulaj kipróbálhatja az amúgy fizetős DLC-kben elérhető multis fegyvereket. Az akció egészen vasárnapig tart, utána már ki kell nyitnunk a pénztárcánkat.
1366713064

A legnépszerűbb Kinect és PlayStation 3 játékok (x)

Barátaink a Konzolok Szervizénél készítettek egy összeállítást az elmúlt idők legnépszerűbb, legjobban fogyó Xbox 360 Kinect és PlayStation 3 játékokról. Nézd végig a listát, jó kis akciók vannak benne!
1366124400

Nem fogytak a márciusi platform-exkluzívok?

A Cowen and Company elemzőcég szerint Amerikában a Gears of War: Judgment és a God of War: Ascension sem tudta hozni elődje eladásait, ennek megfelelően a játékértékesítések általában is visszaestek márciusban.
1363623447

Még mindig a Tomb Raider vezet a briteknél

Hiába jelent meg több új cím is a múlt héten, a Tomb Raider kimozdíthatatlan az első helyről. Rávert az új God of Warra, a StarCraft II: Heart of the Swarmra, és a Sniper: Ghost Warrior 2 is csak mögötte kullogott.
1363122036

God of War: Ascension teszt

Vajon tud-e újat mutatni a God of War-sorozat, miután a spártai harcos lába előtt holtan hever az összes olimposzi isten, a titánok is már a múltba vesztek és Kratos bosszúja beteljesedett? A válaszhoz vissza kell ugornunk az időben.