God of War: Ascension PS3

Kratos bosszúja vajon megváltást hoz? Negyedszer is.
1359712825

God of War: Ascension - bemutatkozik a mantikór

Az új fejlesztői naplóban lehull a lepel Kratos egyik vérszomjas ellenségéről, a mantikórról. A mitikus lényt leginkább az oroszlán és a skorpió keresztezéseként írhatjuk le. Emellett a kampány első félórájába is belenézünk.
1359560305

God of War: Ascension - teaser a négyzeten

Folyatódik az élőszereplős kedvcsinálók sorozata, a múltkori God of War: Ascension-teasernek most a bővített változatát kaptuk meg. A reklámot a vasárnapi Super Bowl keretei közt vetítik le.
1359363946

God of War: Ascension multiplayer bétateszt

Pár éve még azért szidtuk a fejlesztőket, mert a nagyobb profit érdekében, több single-orientált címbe többjátékos módot passzíroztak. Most úgy látszik, az idő a stúdiókat igazolja. Esetünkben remek isteni színjátékkal van dolgunk.
1359100826

The Last of Us demó a God of War: Ascensionhöz

A Sony bejelentette, hogy a God of War: Ascension-vásárlók mindenki másnál korábban megkapják a The Last of Us demóját. Azt még nem tudni pontosan, hogy mikor érkezik meg a kipróbálható verzió.
1358690400

Februárban single demót kap az új God of War

Jó hírünk van, a Sony Santa Monica letette a kisdobos esküt, hogy a God of War: Ascension megjelenéséig hátralévő időt a játék single player módjának promózásával tölti majd.
1358578835

God of War: Ascension - teaseren a single

Megannyi multiplayer okosság után végre szemügyre vehetjük a God of War: Ascension egyjátékos kampányát. A rövidke videóban láthatjuk Kratos feleségét és lányát is, amikor még minden szép és jó volt.
1358427635

God of War: Ascension - a háború művészete

Menetrendszerűen megérkezett a God of War: Ascension legújabb fejlesztői naplója, melyben az online csaták művészetéről lesz szó. Egy apró ötlet is befolyásolja a végső, epikus küzdelmek arculatát.
1357923658

God of War: Ascension - a tervektől a kész játékig

Befutott a God of War: Ascension legújabb fejlesztői naplója, amely ismét a multiplayer kulisszatitkaiba enged betekintést. A fejlesztők két év alatt szerették volna megváltani a világot - lássuk, hogy honnan indultak.
1357722000

God of War: Ascension - multis fejlesztői napló

A Sony Santa Monica megint a multiplayert mutogatja, de most nemigen róhatjuk fel ezt neki, elvégre tegnap rajtolt el a játék bétatesztje a PlayStation Plus-előfizetők számára. Egy-két új képkocka is belefért a videóba.
1357142400

God of War: Ascension - concept rajzok délutánra

Jól indul az idei év, kapásból tizenkét darab új concept rajzot kaptunk a God of War következő felvonásából, az Ascensionből. Az tuti, hogy monumentális helyszínekből ezúttal sem lesz hiány!