God of War: Ascension PS3

Kratos bosszúja vajon megváltást hoz? Negyedszer is.
1355756400

Így nézett ki Kratos eredetileg

A God of War-sorozat atyja, az azóta idegen utakon járó David Jaffe a blogján tett közzé egy képet, amin Kratos eredeti megjelenésében látható. A fejlesztők a Diablo II miatt nyúltak bele a dizájnba.
1355324454

Elindult a God of War: Ascension bétatesztje

A mai naptól hivatalosan is kezdetét vette a God of War: Ascension multiplayer bétatesztje. Ha rendelkezel meghívóval, érdemes ellátogatni érte a PlayStation Store-ba. Számos challenge és össznépi móka vár rád.
1354697905

Fejlesztői naplót kapott a God of War: Ascension

Befutott a God of War: Ascension második fejlesztői naplója, s míg az előző rész kizárólag a hírhedt küklopsszal foglalkozott, a mostani epizód már mélyebben is kivesézi a multiplayer módot. Hallgassuk, nézzük!
1354359609

God of War: Ascension - jelentkezz a bétatesztre!

Élesedett a God of War: Ascension multiplayer bétatesztjének regisztrációs oldala. A Sony Santa Monica szeretettel vár minden érdeklődőt a korai online hentelésre - persze ne vedd készpénznek, hogy be is kerülsz.
1354183255

Drámai történetváltozás a God of War-filmben?

A Sony szabad kezet adott a God of War-mozi forgatókönyvíróinak, Patrick Meltonnak és Marcus Dunstannek, hogy ha szükséges, írják át Kratos történetét. Reméljük, erre nem kerül sor, s a film hű marad az alapanyaghoz.
1353394805

God of War: Ascension - így készült a küklopsz

A Sony Santa Monica közzétette a God of War: Ascension legújabb fejlesztői naplóját, melyben a már ismert egyszemű óriásról lesz szó. A gigantikus szörnyeteggel a játék multiplayer módjában találkozunk majd, s most megtudjuk, hogy a készítők hogyan hozták létre.
1352466053

God of War: Ascension - bemutatkozik Árész

A Sony Santa Monica jóvoltából új előzetest kaptunk a God of War: Ascension multijáról. A főszerepet ezúttal Árész, a háború istene kapta - ő is egyike lesz az online mód támogató halhatatlanjainak. A név kötelez: a segítségével brutális harcossá válhatunk.
1351152000

A 300 is tiszteletét teszi az új God of Warban

A God of War: Ascension amerikai előrendelői már biztosan megkapják azt a DLC-t a játékhoz, ami révén maga Leónidasz király válik elérhetővé játszható karakterként a programban. Nem is akárhogy: a spártai uralkodó úgy elevenedik majd meg a képernyőn, ahogy azt a 300 című filmben láthattuk.
1350976064

Látnivalókon a God of War: Ascension

A God of War: Ascension új kedvcsinálói sok újat nem mutatnak a játékból, de aki csak úgy habzsolja a háttérinfókat a játékmenet és a program fejlesztése kapcsán, a következő videókat is kedvelni fogja; a Sony Santa Monica Zeuszról és a bejelentés előkészületeiről mesél.
1350041410

God of War: Ascension - a különleges kiadásokról

A Sony Santa Monica bejelentette a God of War: Ascension gyűjtői és speciális kiadását, illetve lerántotta a leplet az előrendelői bónuszokról is. A vérbeli rajongók ismét jól járnak, főleg legdrágább összeállításhoz járó Kratos-figurával; persze csak akkor, ha kinyitják a pénztárcájukat.