Hitman: Sniper Challenge PC, PS3, X360

A Hitman: Absolution előrendelőinek járó mini játék, melyben egy exkluzív, máshol nem látható küldetést csinálhatunk végig.

Itt vannak az első képek az új Hitman-filmből

A hétvégi Comic-Conon mutatták be az első állóképeket az új Hitman-filmből, azaz az Agent 47-ből. A jövőre mozikba kerülő adaptációban Rupert Friend alakítja a kopasz bérgyilkost.

Agent 47 - megvan a főgonosz

Újabb névről hullt le a lepel az Agent 47 kapcsán, ezúttal a főgonoszt játszó színészről hallhattunk. A rebootnak szánt Hitman-filmet jelenleg is forgatják egyébként, Rupert Friend alakítja a 47-es ügynököt.

Így néz ki az új Hitman

Kiszivárgott egy fotó az új Hitman-film forgatásáról, amin épp a 47-es ügynököt, illetve az őt alakító Rupert Friendet láthatjuk. A megjelenése elegáns, a vörös nyakkendő és a tar kobak sem hiányzik!

Zachary Quinto is szerepel az új Hitman-filmben

Lapértesülések szerint Zachary Quinto is szerepel majd az új Hitman-filmben, így Rupert Friend mellett már ő a második színész, akit megemlítettek a reboot kapcsán. A forgatás márciusban kezdődhet.

Agent 47 - ki lép Paul Walker helyébe?

Mint tudjuk, készül az új Hitman-film, azonban a főszerepet az a Paul Walker kapta volna, aki tavaly év végén elhunyt autóbalesetben. A projekt bajban volt, de sikerült új színészt keríteni a 47-es ügynök szerepére.

Dolgozóinak felétől vált meg a Hitman fejlesztője

A dán IO Interactive bejelentette, hogy masszív leépítésbe kezdett, munkavállalóinak felét szélnek eresztette. Minden egyéb projektet töröltek, így már csak a következő Hitman-játékra koncentrálnak a srácok.

Ingyenesen játszható a Hitman: Sniper Challenge

Megvan, hogy mivel tudod elütni az időt ebben a tavaszi forróságban. Maradj otthon, sötétítsd el a szobádat és vesd bele magad a Hitman: Sniper Challenge böngészőben futtatható verziójába. Teljesen grátisz cucc!

Jön az új Hitman-film?

Lapértesülések szerint idén kezdődik az új Hitman-mozi forgatása, a Fox International Productions rebootolja a 47-es ügynök élőszereplős feldolgozását. A főszereplő Paul Walker, a Halálos iramban sztárja lesz.

Hitman: Sniper Challenge teszt

Márkás fekete öltöny, lehengerlő stílus, hűvös elegancia. A 47-es ügynök az alvilág első számú végrehajtója, kinek igazi küldetését csak akkor ismerhetjük meg, ha pisztolyának füstöltő csövével nézünk farkasszemet. A hős pedig megannyi év után most visszatért!

Nyolc perc a Hitman: Sniper Challenge-ből

A Hitman Absolution előrendelői már letölthetik a Hitman: Sniper Challenge nevű arcade mókát, amiben derék sorszámozott bérgyilkosunk csirkevadász módon lődöz a szomszédos épület tetején partizó célpontjára. A játékosok pontszámot kapnak minden akció után, ezzel versenghetnek az online ranglistán.