Watch Dogs PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Minden összekapcsolódik, hősünk ezt jól tudja és kihasználja a hálózatban lévő lehetőségeket.

Watch Dogs - hivatalos gépigény, de tényleg

A múlt heti hoax után befutottak a Watch Dogs hivatalos rendszerkövetelményei, egyenesen a Ubisofttól. Ami sokaknál kicsaphatja a biztosítékot, hogy minimum 6 GB RAM szükséges hozzá. Szívrohamveszély!

Frissítve: Befutott a Watch Dogs gépigénye

Bizony, jól olvastátok: a Ubisoft elárulta a Watch Dogs PC-s rendszerkövetelményeit. Nagy meglepetés nem ért minket, a maximális látványhoz bivalyerős konfigurációs szükséges. De a minimum gépigény nem vészes.

Két lemezes lesz az xboxos Watch Dogs

Hasonlóan a GTA V-höz, a Watch Dogs Xbox 360-as verziója is két lemezen érkezik, ráadásul kötelezően telepítenünk kell egy bizonyos adatmennyiséget a konzol merevlemezére. Senki többet harmadszor?

TGS 2013: Tizenkét percig mozog a Watch Dogs

Van egy kis elmaradásunk Tokyo Game Show-fronton, mentségünkre szóljon, hogy az anyagot rögzítő GameSpot sem kapkodta el a publikálást: lényeg a lényeg, 12 percig mozog a Watch Dogs.

Watch Dogs - ilyen lesz a Dedsec Edition

Új előzetest kaptunk a Watch Dogs-ból, a trailer a játék legdurvább gyűjtői kiadására, a Dedsec Editionre koncentrál. Végigmegyünk a pakk tartalmán, az ingame ajándékokat pedig mozgás közben is láthatjuk.

Tizenöt percen át mozog a Watch Dogs

Masszív gameplay videó érkezett a Watch Dogs-ból, amiben azt akarja szemléltetni a Ubisoft, mihez kezdhetünk majd a nyitott Chicagóban, ha éppen nem egy sztorit előregördítő küldetés megoldásának vágunk neki.

Nintendo-megjelenések az utolsó negyedévben

A Nintendo 2DS bejelentése és a Wii U árcsökkentése mellett a japán gyártó számos játék megjelenési dátumát erősítette meg. Többek közt kiderül, hogy mikor jön a Super Mario 3D World és a Donkey Kong: Tropical Freeze.

GC 2013: A Sony készíti a Watch Dogs-filmet

A Sony bejelentette, hogy a Sony Pictures készíti a Watch Dogs filmadaptációját a New Regencyvel közösen. Természetesen a játék sem maradt ki a sajtótájékoztatóról, egy friss előzetest nézhetünk meg.

GC 2013: Íme, az Xbox One nyitócímei

Noha a várakozásokkal ellentétben a Microsoft még nem árulta el az Xbox One boltokba kerülésének napját, a nyitócímek listáját azért összeszedte nekünk. Lesz miből válogatni!

Watch Dogs - a hackelés gyönyörködtet

Vadiúj gameplay videóval jelentkezett a Ubisoft, s ebből kiderül, hogy miként használhatjuk fegyverként a hackelést. Pearce bátyó leleményes figura: minden információra ráteszi a kezét, legyen az SMS, vagy telefonhívás.