Watch Dogs PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Minden összekapcsolódik, hősünk ezt jól tudja és kihasználja a hálózatban lévő lehetőségeket.

Watch Dogs - megdicsértek minket-előzetes

A Watch Dogs új előzetesében túlnyomórészt a korábban látott trailerek és gameplay videók anyagait vágta össze a Ubisoft, viszont ezek mellé az idei E3-on bezsebelt dicséreteket és díjakat is felsorakoztatja a cég.

Watch Dogs - traileren Aisha Tyler

A legújabb előzetesben a Ubisoft saját szóvivője, a bájos Aisha Tyler kapja a főszerepet. A modell saját bevallása szerint vérbeli gamer, ő vezeti a franciák E3-as konferenciáit is - a játékban potenciális áldozatként tetszeleg.

Watch Dogs - pénzt fialtak a hackerek

Emlékeztek még a múlt héten kiadott Watch Dogs-féle mobilalkalmazásra, melyben egy valódi bankautomatát törhettek fel a vállalkozó kedvű hackereknek? Az akció sikerrel zárult, a szerencsés járókelők megtollasodhattak.

Watch Dogs - törjük fel az ATM-et!

A Ubisoft legújabb akciójában mi is némi bevételre tehetünk szert. Ha letöltjük a Watch Dogs Live nevezetű alkalmazást okostelefonunkra, egy valódi bankautomatát törhetünk fel Kanadában. A megszerzett pénz a miénk lehet.

Assassin's Creed IV és a Watch Dogs magyarul!

A Ubisoft idei sikervárományosainak magyar forgalmazója, a PlayON bejelentette, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag és a Watch Dogs is magyar felirattal kerül a boltok polcaira. Bonthatjuk a pezsgőt!

Feltörték a Ubisoft honlapját

A Ubisoft bejelentette, hogy a közelmúltban illetéktelen törtek be az egyik weboldalukon keresztül az online adatbázisokba. A hackerek a felhasználók adataihoz is hozzáférhettek, így ajánlott megváltoztatni a jelszavunkat.

Ismét mozog a Watch Dogs

Ezúttal a népszerű amerikai showmannél, Jimmy Fallonnál vendégeskedett a Ubisoft stábja, ahol egy eddig nem látott gameplay jelenetet is demóztak a nézők és a játékosok legnagyobb örömére. Multis játékmenetünk is van.

Újabb három Ubisoft-film a láthatáron

Feljebb kapcsol egyet a Ubisoft, a Watch Dogs, a Far Cry és a Rabbids filmváltozatain is elkezdett dolgozott a kiadó filmes részlege - most éppen rendezőket, forgatókönyvírókat és színészeket keresnek.

E3 2013: Watch_Dogs - részletek a multiról

Csókoljuk a Ubisoft kezét, amiért végre némi információt közölt a Watch_Dogs többjátékos üzemmódjáról. Minden meglepetés nélkül a feladatunk az lesz, hogy meghackeljük a cimboránk játékát. Jól hangzik, nem?

E3 2013: Íme, az első PS4-es játékborítók

Remek kis összeállítás érkezett a CVG jóvoltából, a lap összeszedte az első PlayStation 4-es játékok dobozképeit. Messze még a megjelenésük, de mégis mennyire jó elnézegetni őket!