Watch Dogs PC, PlayStation, Xbox

Minden összekapcsolódik, hősünk ezt jól tudja és kihasználja a hálózatban lévő lehetőségeket.
1339927200

A Ubisoft már a Watch Dogs filmre készül

Nem, egyelőre szó sincs arról, hogy a Ubisoft ténylegesen elhatározta volna, hogy filmet készít a múlt héten bejelentett játék alapján, mindenesetre a gondolattal eljátszottak a cég vezetői. A francia kiadó a napokban levédette a Watch Dogs filmadaptációjához köthető domain neveket.
1339498800

A Driver fejlesztői is segítenek a Watch Dogsnál

Úgy tűnik, a Ubisoft is felnőtt lett: nemcsak számos stúdiót üzemeltet a világ különböző pontjain, de ráadásul végre él is a lehetőséggel, hogy együtt dolgoztassa őket. Az Assassin's Creed-szériánál bevezetett kooperáció egyre több projektnél köszön vissza, így a Watch Dogsot is több stúdió fejleszti.
1339359452

Watch Dogs előzetes

Az idei E3 a folytatásokról szólt. Mindennek készül az ötödik, hatodik, hetedik része, alig akadt kiadó, mely néhány jól bevált sorozaton kívül hozni mert valami újat Los Angelesbe. A UbiSoft azonban ezúttal se okozott csalódást, konferenciáján bemutatkozott ugyanis a 2013-as év egyik legütősebb a játéka, a Watch Dogs.
1339150218

E3 2012: Jövőre jelenik meg a Watch Dogs

A Watch Dogs valószínűleg az idei E3 legnagyobb meglepetése volt, a Ubisoft bejelentéséhez, hatásos bemutatójához az is hozzátartozott, hogy a cég először nem árulta el a megjelenési dátumot és az érintett platformokat, mondván hadd találgasson a jónép. Most már viszont mindent tudunk.
1338970893

E3 2012: Watch Dogs - közös játék mobilokkal

A Ubisoft Montreal megerősítette, hogy mobileszközökre is megjelenik egy Watch Dogs alkalmazás, mely kiegészíti a PC-n és konzolokon tapasztalható élményt. A valós idejű cross-play funkció segítségével felülnézetből látjuk a várost, így taktikai előnyhöz jutunk a fő sztoriszálban.
1338908242

E3 2012: A harmadik galériafrissítés

Harmadik galériafrissítésünk során a tegnapi és a mai nap sztárjaiból csemegézünk. Olyan Halo 4 artworkök érkeztek, melyeket senkinek sem érdemes kihagynia, de jöttek be látnivalók a Watch Dogsból is, valamint a Quantic Dream új játékából, a Beyondból.
1338856368

E3 2012: Bemutatkozik a Watch Dogs

Maga Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója jelentette be a kiadó legújabb sikervárományos címét, a Watch Dogs-t, amin már két éve dolgozik a montreali gigastúdió. Korunk félelmetes számítógépes hálózatát helyezi a középpontba e a külső nézetes, lövöldözős játék. Letettük a hajunkat.
1338853320

E3 2012: Ubisoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Nincs megállás, következzen a Ubisoft sajtókonferenciája! A francia kiadó itteni idő szerint pontban éjfélkor kezd, azaz már masszívan a holnapot fogjuk taposni, mikor felállunk a közvetítés elől. A Gamekapocs élőben blogolja az eseményeket, frissítsetek serényen a legújabb bejelentésekért!