Watch Dogs PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Minden összekapcsolódik, hősünk ezt jól tudja és kihasználja a hálózatban lévő lehetőségeket.

Megosztás a Watch Dogsban és a Destinyben

A Sony egyenként félperces videóban hangsúlyozza az olyan közelgő sikercímek megosztási lehetőségeit, mint a Watch Dogs és a Destiny. A lényeget igazából a friss gameplay pillanatok jelentik.

Nyolcfős multiplayer a Watch Dogsban

A Ubisoft Montreal illetékese a Twitteren megerősítette, hogy a Watch Dogs freeroam multiplayerében akár nyolc játékos is összecsaphat. A fejlesztők emellett megesküdtek, hogy nem redukáltak a grafika minőségén.

Májusban jön a Watch Dogs

Noha a Ubisoft csak később akarta bejelenteni a Watch Dogs megjelenési dátumát, miután kiszivárgott az ezt beharangozó trailer, nem volt értelme várnia: májusban jön a játék, ez már hivatalos infó.

Csúszik a Wii U-s Watch Dogs

A Ubisoft is közzétette az aktuális üzleti jelentését. A cég szerint az Assassin's Creed IV jól szerepelt, és az is kiderült, hogy a Watch Dogs Wii U-s változata még többet késik, mint a többi verzió.

Trollok áldozata lett a Ubisoft

Tegnap este futótűzként terjedt a hír, hogy a Ubisoft lemondott a Watch Dogs márkanévről, azóta viszont kiderült, hogy mégsem: valaki a cég vezérigazgatójának nevében nyújtott be ilyen kérelmet az illetékes szervnél.

Frissítve: Mégsem jön Wii U-ra a Watch Dogs?

A pletykák szerint mégsem lesz Wii U-s Watch Dogs, a Ubisoft lelőtte a port fejlesztését, és már nem is lehet előrendelni az anyagot. Hivatalos megerősítés még nincs, úgyhogy kezeljük a hírt fenntartásokkal!

Driver-játékként indult a Watch Dogs fejlesztése

A Watch Dogs kezdetben nem hackerkedős nyitott világú címként indult, hanem a Driver folytatásaként. A projektet végül törölték, de az ott született ötleteket hasznosították Aiden kalandjában.

Rajongói kisfilm a Watch Dogs alapján

Most, hogy a Ubisoft alaposan eltolta a Watch Dogs megjelenését, el kell ütni valamivel az időt - és talán pont kapóra jön a Harry és George Kirby által rendezett rajongói kisfilm. Csekkoljátok!

Betett a Ubisoftnak a Watch Dogs csúszása

Az elmúlt napokban bejelentett csúszások, és az, hogy a Ubisoft a korábban becsültnél rosszabb eredményre számít a pénzügyi év végére, alaposan betettek a cégnek: masszívan esett a részvényárfolyam is.

Frissítve: 2014-re csúszik a Watch Dogs

Beesett a nap legrosszabb híre: a Ubisoft az utolsó pillanatban eltolta a Watch Dogs megjelenését, de annyira, hogy csak jövő tavasszal kezdhetjük meg Chicago utcáin a cyberrandalírozást.