Battlefield 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Battlefield visszatért, a negyedik rész már next-gen konzolokra is elkészült.

Még mindig a GTA V vezeti az amerikai toplistát

Elkészült az NPD Group az amerikai játékpiac októberi teljesítményének összegzésével, a játékeladási toplistát még mindig a Grand Theft Auto V vezeti, miközben a Nintendo 2DS is szépen szerepelt.

Videón az EA next-gen játékfelhoztala

Az Electronic Arts is készül az új konzolok premierjére, nem kevesebb, mint öt cím erősíti a nyitójátékok sorát. A kiadó most szépen összeszedte nekünk, hogy a gépek mellett mit érdemes a kosárba pakolnunk.

A Call of Duty: Ghosts vezeti a brit toplistát

Nem túl meglepő módon, amint megjelent a Call of Duty. Ghosts, át is vette a vezetést a brit toplistán, ezzel maga mögé utasította a Battlefield és az Assassin's Creed negyedik részét is.

Battlefield 4 teszt

Megérkezett a Battlefield 4, és bár lényegesen kevesebbet kellett rá várni, mint a harmadik részre, ez azt is jelenti, hogy a DICE kénytelen volt rohamtempóban dolgozni...

November végén jön a Battlefield 4-regény

Hasonlóan a harmadik részhez, a DICE legújabb üdvöskéjét is élvezhetjük könyvalakban. Ráadásul már nem kell sokat várni a Battlefield 4: A háború küszöbén című kötetre, elvégre a hónap végén landol a boltokban.

Az Assassin's Creed IV vezeti a brit toplistát

A múlt hét természetesen az Assassin's Creed IV és a Battlefield 4 csatájáról szólt, és bár a két játék nem igazán vehető egy kalap alá, a brit vásárlók elkölthető pénzéért azért meg kellett küzdeni.

Battlefield 4 - next-gen képsorok, DLC-infók

A tengerentúlon ma jelent meg, hozzánk pénteken érkezik a Battlefield 4. A PC-s verzió már előtölthető az Originen, de mi a helyzet a next-gen verziókkal? Mindkettőt összehasonlíthatjuk egy-egy videó keretében.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két Nagyon Fontos Megjelenésünk is lesz a héten, elvégre a napokban érkezik a Battlefield és az Assassin's Creed negyedik része is. Lassan befordulunk a boltokba kerülő játékok szempontjából is kritikus ünnepi szezonba.

Battlefield 4 - bemutatkozik a Flood Zone map

A Flood Zone a Battlefield 4 egyik frissen bemutatkozott multis térképe. Egy árvízzel sújtott kínai városban járunk, ahol a szárazföldi járművek mellett a hajókkal és motorcsónakokkal is nyomulhatunk.

Battlefield 4 - traileren a single player

Jöjjön még egy Battlefield-előzetes mára, a tévéreklám után ezúttal a negyedik rész egyjátékos módját és annak sztoriját beharangozó trailer következik. Látványos robbanásokból nem lesz hiány, az tuti!