Battlefield 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Battlefield visszatért, a negyedik rész már next-gen konzolokra is elkészült.

EA: nem sérült a Battlefield

Az Electronic Arts szerint nem romlott a Battlefield-sorozat megítélése a Battlefield 4 körüli problémák miatt, és a kiadó azt is leszögezte, hogy az idei évben is fontos szerepet szán a címnek.

Battlefield 4 - részletek a Naval Strike DLC-ről

A DICE militarista FPS-ének soron következő letölthető tartalmában a vízi ütközetek kapják a főszerepet. Négy teljesen új térképet kapunk a dél-kínai tengeren, új fegyvereket és kütyüket vethetünk be, de visszatér a Titan mód is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten ugyan érkezik egy raklapnyi játék, igazán érdekes csak kevés van közöttük. Ilyen lesz például a Wii U-exkluzív Donkey Kong Country: Tropical Freeze is, ami viszont már most fantasztikusnak tűnik.

Battlefield 4 - visszatér a Titan mód

Izgalmas újdonságra számíthatnak azok, akik befizetnek a Battlefield 4 Naval Strike DLC-jére, a csomagban ugyanis egy új játékmód is helyet kapott, méghozzá a Battlefield 2142-féle Titan újragondolása.

Kétszer annyi PS4 fogyott, mint Xbox One

Az NPD Group előrukkolt az amerikai játékpiac januári teljesítményét összegző jelentéssel, ami kapcsán az is kiderült többek között, hogy az USA-ban majdnem kétszer annyi PS4 fogyott az elmúlt hónapban, mint Xbox One.

Battlefield 4 - megvan a Second Assault dátuma

A hivatalos Battlefield blogon jelentette be a DICE, hogy mikor fog megjelenni az Xbox One-ra már egy ideje elérhető Second Assault más platformokon. A Premium-tagoknak nem is kell sokat aludni.

Battlefield 4 - megérkezett a Mantle-patch

A DICE egy frissítéssel elérhetővé tette a Mantle API-támogatást az AMD videokártyával szerelt gépek tulajdonosainak. Ha ilyen VGA-d van, akkor jobb teljesítményt csikarhatsz ki a Battlefield 4-ből.

Bejött az EA-nek a next-gen

Befutott az Electronic Arts legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése: a kiadó szerint az ő játékaiból fogyott a legtöbb a next-gen konzolokon, és ez érződik az elmúlt negyedévi eredményein is.

Így kárpótolja a Battlefield 4-játékosokat a DICE

Kárpótolni szeretné a Battlefield 4 miatt felháborodott játékosokat a DICE, ezért február 1-től, a Player Appreciation Month keretei között minden nap meglepi őket valami aprósággal.

Brit toplista: folytatja a FIFA 14

Ahogy közeledünk a január vége felé, és jönnek az új címek, úgy lazul fel a bemerevedett brit toplista is. A dobogós helyezettek ugyan még mindig a régiek, de az új Dragon Ball Z simán bemenetelt a legjobbak közé.