Battlefield 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Battlefield visszatért, a negyedik rész már next-gen konzolokra is elkészült.

Launch traileren a Battlefield 4: China Rising

Tegnap jelent meg a Premium-játékosok körében a Battlefield 4 China Rising névre hallgató DLC-je, s ennek örömére a DICE egy akciódús előzetest és néhány screenshotot osztott meg a nagyvilággal.

Íme, az első PS4-es brit toplista

Befutott a legfrissebb brit toplista, ezen már PlayStation 4-es címek is szerepelnek. Az exkluzívok közül nem meglepő módon a Killzone: Shadow Fall nyert, úgy általában pedig a Call of Duty: Ghosts volt verhetetlen.

Itt vannak a Battlefield 4: China Rising térképei

Ráadásul szó szerint: bár a Battlefield 4 soron következő DLC-jének pályáiról még nem sokat tudunk, egy Reddit-júzer már fellőtte a négy új helyszín "műholdas térképeit" - ezeket csodálhatjátok most meg.

TV-reklámot kapott a Battlefield 4: Second Assault

Megérkeztek az újrafelhasznált Battlefield 3-térképek a DICE legújabb háborús shooteréhez. Az sem árt, ha Xbox One-ra szerzed be, elvégre a DLC ideiglenes exkluzivitást élvez. Itt van róla egy TV-szpot is.

Brit toplista: berobbant az Xbox One

Alaposan felforgatta a brit játékeladási toplistát az Xbox One, az Xbox One-exkluzív címek és a multiplatform játékok Xbox One-változatai is a legkeresettebb játékok között szerepeltek.

Battlefield 4: Second Assault - itt a hivatalos trailer

Bár a Battlefield 4 Xbox One-os változata mutatkozik be utoljára, mégis az kap DLC-t elsőként: a Second Assault először a Microsoft next-gen gépére érkezik, és végre befutott róla az első hivatalos trailer is.

Battlefield 4 - mozgásban a régi-új térképek

Bár az Electronic Arts már megmutatta a sajtónak a Battlefield 4 Second Assault DLC-jét, az embargó miatt még nem lehet róla írni, és mutogatni sem nagyon lehetne. Persze néhányakat ez nem igazán érdekel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.

Hackertámadás érte a Battlefield 4 PC-s szervereit

A hétvégén forrt a levegő a Battlelogon, jó néhány játékos multis meccsén esett csorba, miután DDoS-támadás érte a Battlefield 4 szerverparkját. A DICE folyamatosan a probléma megoldásán dolgozott.

Battlefield 4 - tabletről is lehetsz parancsnok

A Battlefield negyedik része nemcsak visszahozta a klasszikus Commander módot, de új eszközt is adott a parancsnokok kezébe: a játékosok tableten keresztül is irányíthatják a csapatukat.