Battlefield 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Battlefield visszatért, a negyedik rész már next-gen konzolokra is elkészült.

TGS 2013: Színpadon a Battlefield 4

A DICE elvitte a Battlefield 4-et a japánokhoz is, ahol bájos, mandulaszemű lánykák közreműködésével prezentálta a játék multiplayerét. Ami már érdekesebb, hogy a PS4-es verziót demózták. Igen, a shooter 60 fps-sel futott.

Traileren a Battlefield 4 multija

Háromperces előzetest kapott a Battlefield 4, az új trailer a játék többjátékos módját mutatja be gyakorlatilag minden szemszögből. A rajongóknak kiváló ízelítő lesz a nyílt béta rajtja előtt!

Battlefield 4 - ekkor indul a nyílt béta

Maga Peter Moore jelentette be a Battlefield 4 nyílt bétatesztjének rajtdátumát, egyúttal azt is elárulta, mikor érkeznek a next-gen változatok. Mindent felsorolunk, egy kattintás után láthatod is őket.

Battlefield 4 - 15 euróért frissíthetünk next-genre

Az Electronic Arts bejelentette, hogy Battlefield 4 PS3-as és Xbox 360-as verzióját később frissíthetjük a PS4-es, vagy az Xbox One-os verzióra egy egyszer használatos kód segítségével. A tranzakció 15 euróba fáj.

Befutott a Battlefield 4 hivatalos gépigénye

A DICE másfél hónappal a megjelenés előtt elárulta a Battlefield 4 hivatalos rendszerkövetelményeit. A játék nem árul zsákbamacskát, brutális gép kell alá, ráadásul az ajánlott operációs rendszer a Windows 8.

Battlefield 4 - így szabjuk testre a fegyvereket

A DICE szerint a Battlefield 4 fegyvereinek testreszabása az eddigi legmélyebb és legszemélyesebb lehetőségekkel kecsegtet. A kiegészítők száma több mint a háromszorosára nőtt - lássuk mozgásban is!

Nem lesz évente jelentkező sorozat a Battlefield

A DICE nem akar és nem is tud évente új Battlefieldet készíteni, és az Electronic Arts szerint ez jól is van így: mostantól a Titanfall és a Star Wars: Battlefront válthatja majd az aktuális BF-et.

Battlefield 4 - íme, a játékmódok listája

Frissült a hivatalos Battlefield-blog, s a DICE megerősítette, hogy a startkor hét játékmódot találunk a militarista shooter többjátékos szegmensében, melyek közül kettő teljesen új móka lesz.

GC 2013: A második galériafrissítés

Befutott a második screenshot-turkálónk, amelyben féltucat játék állóképeiből szemezgethettek. Lesz itt Battlefield 4, Need for Speed: Rivals, Ryse, Fez, Killer Instinct és Dead or Alive 5 Ultimate is. Tapétázásra fel!

GC 2013: Gameplay felvételek a Battlefield 4-ről

A CVG munkatársai jóvoltából két gameplay felvételt kaptunk a Battlefield 4-ről, mindkettő a játék újonnan bemutatott multiplayer módját, az Obliterationt mutatja be. Csekkoljátok!