Battlefield 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Battlefield visszatért, a negyedik rész már next-gen konzolokra is elkészült.

Brit toplista: folytatja a FIFA 14

Ahogy közeledünk a január vége felé, és jönnek az új címek, úgy lazul fel a bemerevedett brit toplista is. A dobogós helyezettek ugyan még mindig a régiek, de az új Dragon Ball Z simán bemenetelt a legjobbak közé.

Az EA is fizetett a YouTube-videókért

Úgy tűnik, nemcsak a Microsoft, de az Electronic Arts is indított olyan YouTube-reklámos kampányt, ahol a hirdetők nem árulhatták el, hogy fizetett hirdetést készítenek. A két cég szerint rendben van a dolog.

Battlefield 4: Second Assault - februárban PC-re is

Az EA Customer Experience egyik tagjával folytatott beszélgetés során a Second Assault megjelenésével kapcsolatban tett fel kérdést egy felhasználó, és meglepő módon választ is kapott.

Brit toplista: töretlen a FIFA 14 sikere

Érkezhetne már valami új játék, mert kezd unalmas lenni, hogy a brit toplista alig változik: múlt héten is a FIFA 14 volt a legkeresettebb cím, ez már sorban az ötödik aranyérme a játéknak.

A GTA V volt tavaly az amerikaiak kedvence

Négy év után először fordult elő, hogy nem Call of Duty volt az év legkeresettebb játéka az USA-ban: a Call of Duty: Ghosts elé a Grand Theft Auto ötödik része tudott beférkőzni. Meglepő?

Brit toplista: még mindig csak a FIFA

Befutott a legfrissebb brit toplista, meglepetésből viszont nincs túl sok: még mindig vezet a FIFA 14, és új megjelenések híján az élbolyt sem forgatta fel semmi, szinte minden maradt a régiben.

Battlefield 4 - januárban jön a Mantle-patch

Mint a mellékelt ábra mutatja, nem érkezett meg időben a Battlefield 4 azon javítása, ami elérhetővé tenné az FPS-hez a Mantle-támogatást. Az AMD szerint még januárban letölthetővé válik a patch.

Megtámadták az Origint és a Steamet is

Éjszaka meghalt az Origin, a Steam pedig most sem működik zökkenőmentesen - állítólag mindkét szolgáltatást túlterheléses támadás érte. Az előbbi akcióért ráadásul a DERP csapat felel.

A GTA V volt a britek kedvence

A Grand Theft Auto V volt a britek kedvenc szórakoztatóipari terméke 2013-ban, a játék még a Skyfall DVD- és Blu-ray-változatát is megelőzte. Közel négymillió darabot adtak el belőle a szigetországban.

Brit toplista: még mindig vezet a FIFA 14

Befutott az idei év utolsó brit toplistája: a győztes ezúttal is a FIFA 14 lett, utána pedig a Call of Duty: Ghosts és az Assassin's Creed IV: Black Flag következik - pont úgy, mint a múlt héten.