Battlefield 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Battlefield visszatért, a negyedik rész már next-gen konzolokra is elkészült.

Betilthatták Kínában a Battlefield 4-et

Lapértesülések szerint Kína betiltotta a Battlefield negyedik részét, és bár a hírt még nem erősítették meg hivatalosan, a korábbi történések után nem lenne meglepetés a dolog.

Battlefield 4 - frissítés csak China Rising nélkül

Úgy tűnik, pörög tovább a Battlefield 4 ellen folytatott kereszteshadjárat: egy karácsony előtt felröppent hír szerint a jelenlegi generációs változat next-gen frissítésekor a China Rising nem vihető át az új platformra.

Kína berágott a Battlefield 4 miatt

Levágta a biztosítékot a Battlefield 4: China Rising a kínaiaknál, egy helyi újság szerint a DLC annak a kulturális háborúnak a része, melynek célja, hogy eltorzítsa a nyugati fiatalok Kínáról alkotott képét.

Pert indítanának a Battlefield 4 miatt

Alig egy hete történt, hogy egy amerikai ügyvédi iroda elkezdett vizsgálódni a Battlefield 4 kapcsán, most pedig egy másik is elkezdett mozgolódni, és csoportos keresetet akar indítani az EA ellen.

Amerikában eddig a PlayStation 4 vezet

Befutott az NPD Group novemberi összesítése, amely az amerikai játékpiac szoftver- és hardvereladásaival foglalkozik. A PS4-ből adtak el eddig a legtöbbet, viszont az Xbox One időarányosan jobban fogy.

Battlefield 4 - már az ügyvédek is mozgolódnak

A Holzer Holzer and Fistel ügyvédi iroda vizsgálatot indított a Battlefield 4 problémás állapota miatt, gyanúja szerint az Electronic Arts az utóbbi hetekben félrevezette a befektetőit és az elemzőket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

Brit toplista: csak nyolcadik a Gran Turismo 6

Nem volt egyszerű dolga a Gran Turismo hatodik részének, és nem is nagyon tudott villogni: a megjelenésének hetén csak a nyolcadik helyet csípte meg a brit játékeladási toplistán.

Jövőre is lesz Battlefield?

Michael Pachter, a Wedbush Morgan elemzője úgy gondolja, hogy az Electronic Arts jövőre is szeretne Battlefieldet, a 2014-es játék azonban egy spin-off lehet, amit ráadásul nem is a DICE fejlesztene.

Mindent félretesz a DICE a Battlefield 4 miatt

A Battlefield 4 problémáit még mindig nem sikerült kijavítania a svéd fejlesztőknek, az Electronic Arts állítása szerint ezért minden jövőbeli projektjüket félreteszik, és csak erre fognak koncentrálni.