Battlefield 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Battlefield visszatért, a negyedik rész már next-gen konzolokra is elkészült.

Battlefield 4 - új TV-szpot érkezett

Az EA TV-s hadjáratának második felvonásaként egy rövidke ingame kedvcsinálót nézhettek meg a Battlefield 4-ről. Emellett a kiadó megerősítette, hogy már javában készül a mobilos Battlefield is.

És most jöjjön egy Battlefield 4-reklám!

A teljesség kedvéért nézzünk meg a Battlefield 4-reklámot is a Call of Duty: Ghosts TV-spotjai után, a legújabb egyperces szösszenet is a játékosok élménybeszámolóira alapoz.

Az Xbox One startjakor jön a BF4: Second Assault

A Battlefield 4: Second Assault DLC-jét az Xbox One premierjekor, azaz november 22-én tölthetjük le - erősítette meg az EA szóvivője. Az újragondolt BF3-térképeket tartalmazó csomag ideiglenes Xbox One-exkluzivitást élvez.

Battlefield 4 - Oroszországból szeretettel

Négyperces gameplay felvételt kaptunk az Xbox One-os Battlefield 4-ről, amely a Zavod 311 térképet mutatja. Bár kézikamerás videóról van szó, remélhetőleg mindenki számára átjön a lényeg.

Battlefield 4 - traileren az Xbox 360-as verzió

A DICE eddig maximum grafikán prezentálta a Battlefield 4-et, de mi a helyzet a leköszönő generációval? Az Xbox 360-as verzióról is kaptunk egy előzetest a bétateszt kapcsán, a játék ezen a platformon sem ronda.

Battlefield 4 - bemutatkozik a béta

Tegnap óta elérhető a kiváltságosok számára a Battlefield 4 exkluzív bétája, a nagy többség október negyedikén vetheti rá magát a Siege of Shanghai térképre. A DICE most egy trailer keretében vázolja a főbb tudnivalókat.

Battlefield 4 - elstartolt a bétateszt

A mai nap folyamán élesedett a Battlefield 4 bétatesztje - egyelőre csak a Medal of Honor: Warfighter Limited Edition tulajdonosainak és a BF3 Premium-felhasználóinak. PC-n már délelőttől, konzolon pedig még ma.

Battlefield 4 - részletek a játékmódokról

A DICE háborús shootere hét játékmóddal indul, s az alapjáték tíz térképet tartalmaz majd. A svédek most pontosan részletezték nekünk, hogy hány játékosra tervezték azokat, s mit kell róluk tudnunk.

Battlefield 4 - íme, a teljes térképlista

Kiszivárgott a netre a Battlefield 4 multiplayer térképeinek neve és ajánlóképe, így már mind a tíz helyszínről lehet némi viszonyítási alapunk. Az anyag hivatalosnak tűnik, állítólag a Battlelogról származik.

Battlefield 4 - részletek a bétatesztről

Az EA különbejáratú riportműsorában végre lehullt a lepel a Battlefield 4 bétatesztjének konkrét részleteiről. A játék producere, Patrick Bach megerősítette, hogy egy térkép és két játékmód vár ránk október elején.