Battlefield 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Battlefield visszatért, a negyedik rész már next-gen konzolokra is elkészült.

EA Access - a jövő héten ingyenes a goldosoknak

Az Xbox Live Gold-előfizetők a jövő hét folyamán térítésmentesen kipróbálhatják az EA Access szolgáltatást, így január 24-ig nem kevesebb, mint 14 játékot nyüstölhetnek kötöttségek nélkül.

Az Electronic Arts rágyúr az eSportra?

Andrew Wilson, az Electronic Arts CEO-ja egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy Peter Moore vezetésével elindítják a Competitive Gaming Divisiont, amivel még hangsúlyosabbá szeretnék tenni eSports-jelenlétüket.

Battlefield 4 - megérkezett a Legacy Operations DLC

A DICE végre kiadta a Battlefield 4 Holiday Update névre keresztelt frissítését, és ezzel együtt a Legacy Operations DLC-t, amely minden játékos számára ingyenes. Előre a Dragon’s Valleyre!

Battlefield 4 - jön a Legacy Operations DLC

Továbbra is özönlenek a tartalmak a DICE háborús shooteréhez. A svédek ezúttal a Legacy Operations DLC-t jelentették be, melyben benne lesz a BF2 közönség-kedvenc térképe, a Dragon Valley is.

Várakozásokon felül teljesített az EA

Adósak vagyunk még az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi jelentésével, amely szerint várakozásokon felüli eredményekkel zárta a kiadó az elmúlt negyedévet. A cég érthető módon tűkön ülve várja a karácsonyi szezont.

Battlefield 4 - még egy klasszikus pálya visszatér

A Battlefield 2-ből ismerős Dragon Valley után egy újabb közönségkedvenc pálya tér vissza felújítva a Battlefield 4-be. Ezúttal a közkedvelt TDM-térkép, a Noshahr Canal lesz újra játszható.

Battlefield 4 - jön a Community Operations DLC

Újabb DLC-t jelentett be a DICE a lassan második születésnapját ünneplő Battlefield 4-hez. Az év elején elindított közösségi pályaépítési project a finisbe ért, így hamarosan mindenki kipróbálhatja az új helyszínt.

Battlefield 4 - itt a Night Operations DLC

A Summer Update-tel egy időben megérkezett a Battlefield 4 legújabb DLC-je, a Night Operations. Ahogy azt a cím is sejteti, elsősorban az éjszakai hadviselésé lesz a főszerep - a Zavod: Graveyard Shift térképet is így tervezték meg.

Battlefield 4 - Night Operations kedvcsináló

Ugyan szeptemberben a Battlefield 4 egy újabb letölthető tartalommal egészül ki, a DICE valamiért továbbra sem hajlandó elárulni az éjszakai összecsapásokkal kecsegtető új DLC pontos részleteit. Most is csak trailert kaptunk.

GC 2015: Szeptemberben jön az új Battlefield 4 DLC

Kölnben jelentette be az Electronic Arts és a DICE, hogy a Battlefield 4 a következő hónapban tovább fog bővülni. Az új DLC a Night Operations, ami nem csak új helyszínt, de új játékmódot is tartalmazni fog.