Battlefield 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Battlefield visszatért, a negyedik rész már next-gen konzolokra is elkészült.

Egy hétig ingyen játszható a PS3-as Battlefield 4

Az új patch élesítésével párhuzamosan kihagyhatatlan akcióval kedveskedik a PS3-asoknak az EA: ők egy héten át ingyen nyúzhatják majd a Battlefield 4-et, szabadon multizhatnak, és a kampány is végigtolható.

Tartalmas játék lesz a Battlefield: Hardline

Steve Papoutsis a Visceral Gamestől elárulta, milyen többjátékos tartalmakkal is fog elindulni a jövő tavaszra csúsztatott Battlefield: Hardline. Úgy tűnik, tartalomban nem lesz hiány a játékban.

Őszi frissítést kap a Battlefield 4

A DICE következő nagy foltja még ebben a hónapban javításokat hoz a Battlefield 4-hez, melynek révén többek között frissül a netcode, több játékmód, a fegyverek és még számos más játékelem is.

Íme, a Battlefield 4: Final Stand DLC

Az ígéreteknek megfelelően a DICE lerántotta a leplet a Battlefield 4 utolsó bővítményéről, a Final Standről. A négy új multis térkép Oroszország sarkvidéki régiójába kalauzol el minket és futurisztikus fegyvereket vehetünk kézbe.

Teaseren a Battlefield 4: Final Stand

Egy Facebook-poszt információi szerint hamarosan többet is megtudhatunk a Battlefield következő letölthető tartalmáról, a Final Standről. Addig is vessetek egy pillantást a mindössze néhány másodperces teaserre.

Magyarországon is elstartol az EA Access

Az EA még több régióban tesz elérhetővé a játékbérlési szolgáltatását, az EA Access 19 további országban - köztük Magyarországon is - elstartol a következő hetekben. A játékfelhozatalba az NFS: Rivals is bekerült.

Frissítve: előfizetéses szolgáltatást indít az EA

Az Electronic Arts új előfizetéses szolgáltatást jelentetett be, amellyel havi öt dollárért hozzáférhetünk néhány nagyobb játékához Xbox One-on. Az EA Access bétája már elérhető, hamarosan mindenki számára nyitott lesz.

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.

Jelentős frissítés érkezik a Battlefield 4-hez

Szeptemberben új frissítés érkezik a Battlefield 4-hez, mely jelentős változásokat hoz majd a játékmenetben. Finomítani fogják a játékmódokat, a fegyvereket, a járműveket és a katonák mozgását is.

Egy hétig ingyenes a Battlefield 4

Az Electronic Arts Origin-népszerűsítő programjának reflektorfényébe ezúttal a Battlefield-széria legújabb tagja került, melyet augusztus 14-ig ingyen letölthettek, és egy egész hétig lőhetitek egymást a barátaitokkal a fronton.